tak to může způsobit víc věcí, geometrie po pádu, guma nebo ztracený vyvažovací olůvko s ráfku..
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
spíš než guma,to bude hnutej rám.Nechal bych ho přemeřit... To vyvažovací olůvko z ráfku je blbost.
Upravil Kubrt dne 03.01.2011 16:21
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no bouranan by byt neměla jen padla z bočaku to se podařilo mě jinak sem 2 majitel a před tím to měl kamarad a ten to kupoval nove. je to muj první boxer, jinak sem jezdil same 4valcove japonce. no na jaře asi koupím novou přední gumu a uvidím děla to jen při jízdě bez řidítek nikdy sem si toho nevšim až na podzim.
A jak ti padá do stran? Když jedu bezdrže a brzdím motorem tak mi taky padá do strany, normální moment motoru...
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Remus511 napsal:
A jak ti padá do stran? Když jedu bezdrže a brzdím motorem tak mi taky padá do strany, normální moment motoru...
to je zajímavý,že mě to nedělá... možná to je tím,že nemám Ávii Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.