Navrhuji příští týden zajít na jedno ke Švejkovi naproti divadlu Gong na Sokolovský, tam co to svolával posledně Jarda. Případně datum upravíme dle Jardy, až bude znát termín lekařského ladění formy.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
to Bluesbery: pokud jej mezi tím někdo nezlinčuje za kalendář, tak by mohl......ale obávám se, že ne na chrchle
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Sorry, ale já ve svym volnu nepracuju a hlavně asi nejsem hustokrutej policajt co řeší každou chujovinu, jak si tady spousta lidí myslí Naopak Ti spíš koupim nějaký pivko nebo panáčka za toho čuníka v Lochovicích
To Vjetrník:rád přijedu doufám,že nedostanu od našeho inspektora s 1200 gs lísteček za stěrač za parkováníne Mali v dobrém konečně tě rád poznám a dáme spolu dobré pivo
Ivo Bohuslav napsal:
Já teda takovou dálku kvůli jednomu nepojedu, dám si jich víc !!! Manekýn určitě nedorazí, nemá čas, bude tisknout kalendry, bojí se o kušničku.
...ne*er
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
to Jarda: jsem pro 18:30...mám tedy zadat rezervaci?
No určitě! Ať to Stáňa blokne klidně třeba od půl sedmý, kdo se však dostaví dřív, nejen že bude mít u mne malé, bezvýznamné +, hlavně se ale vyvaruje možných problémů s figurou. Ty, jak známo, způsobují často pozdní večeře
Jo a skočte si před tím k lazebníkovi, sibyla bude jistě a jde jí to moc pěkně