Prosím o radu, jak mám dostat do profilu svou fotku. Už nad tím sedím hodinu a nejde to a nejde. Už sem ji zmenšil až na 15kB a pořát nic. Asi pudu na blond. (pardon dámy)
Díky za radu.
Nesnášel jsem jednoválce a endura, ale Bavoráček mě dostal. Prostě láska na první plyn.
Pro akceptování vložení Avataru (obrázku k profilu) jsou potřeba tyto podmínky:
1) Obrázek nesmí být větší jako 30 kB
2) Maximální rozměry obrázku nesmí v kterékoliv straně přesáhnout 100 pixelů.
3) Název obrázku nesmí obsahovat mezery, české nebo speciální znaky. Může se jmenovat např. profil.jpg
4) Musí být podporovaného formátu, nejlépe jpeg. Povolené přípony: .gif,.jpe,.jpg,.jpeg,.png
Já to posls Milošoj a mám ji tam. Taky bych ji tam nedostal. Nejseš sám.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak už ji tam mám taky. Děkuju všem co reagovali a především Pepovi GS. Nesnášel jsem jednoválce a endura, ale Bavoráček mě dostal. Prostě láska na první plyn.
...mám dotaz, blíží se sraz webu, nějak zde nemůžu nají info, kdy, to vím, kde, to už ne přesně, souřadnice nevím vůbec, listuji v minulosti, ale asi jsem slepý, nemohu to najít.
Podáte nědko podrobnější info??
Upravil bmwivo dne 10.07.2008 17:12
Než problém s internetovým prohlížečem, tak bude v názvu souboru. Přejmenuj ho např na jara.jpg (aby tam nebyly v názvu souboru české znaky nebo mezery ap.).
Tiež som sa kedysi trápil pridať fotku a nešlo... Zistil som, že pridanie foto NEFUNGUJE cez Firefox, pridal som foto cez Internet Explorer a v poho...
Milos napsal:
Než problém s internetovým prohlížečem, tak bude v názvu souboru. Přejmenuj ho např na jara.jpg (aby tam nebyly v názvu souboru české znaky nebo mezery ap.).