Chci koupit vssi plexi na r 100gs PD.Jestli nekdo mate nejake dobre ci spatne zkusenosti,nebo dobry tip,tak poradte.Krome funkcnosti by to melo taky pekne vypadat a pri vysce 180cm bych chtel koukat pres plexi,ne zkrze nej!
Zatim jsem nasel toto. http://www.ermax....5_404.html
vevis přiložený následující obrázek:
[49.47Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pak jeste tohle od wüdo,ale to se mi moc nelibi.http://www.wuedo....6_46_2.pdf
Strana 75 dole.
Upravil vevis dne 13.01.2011 13:16
Je to pouze na monolevery,nebo prvni generaci r 80,100gs s kulatym svetlem.
Kdybych tuhle motorku na foto neprodal,tak bych to plexi asi koupil.Vypada to tak silene,az je to pekne a zajimave.Ty motorce to s tim vyfukem a jednosedlem slusi.
vevis přiložený následující obrázek:
[96.71Kb]
vevis napsal:
Je to pouze na monolevery,nebo prvni generaci r 80,100gs s kulatym svetlem.
Kdybych tuhle motorku na foto neprodal,tak bych to plexi asi koupil.Vypada to tak silene,az je to pekne a zajimave.Ty motorce to s tim vyfukem a jednosedlem slusi.
Prodám toto plexi.
Koupil jsem Parabellum a kámoš ho chtěl taky,ale kvuli nechutný ceně jsem se rozhodl nechat jich 5ks vyrobit.
Jedno si nechávám náhradní-v připadě poškození bych nerad platil takovou gardu znovu(clo a pod).
Plexi je špičkově zpracované a k nerozeznání od orig.
Včetně kompletnich držaku.
Nechám za cenu výroby 2300kč
V případě zájmu volejte 723319627
Nejde dat fotka ,pošlu mailem.
Pro představu Parabellum R100GS (PD) Touring Shield
slata2 přiložený následující obrázek:
Pánové,páč jsem uvedl svého dakara do původního stavu tak se ptám jestli by někdo neměl zájem vyměnit originální plexisklo za vysoké plexi Parabellum viz.foto
3axap přiložený následující obrázek:
Ja doma to orig. mam.Ale jsou na nem takove dost vyrazne šmouhy.Nevim od ceho to je a nevim jestli by to slo treba rozlestit.Jinak je bez prasklin a poskozeni.