Zdar nemate nekdo dobrej tip na Gore-tex rukavice treba od Rukky ,kde by se daly popripadne i odskouset?Nejlip v moravskoslezskem kraji,dik za rady
BMW GS 1200 adventure
itchy napsal:
Zdar nemate nekdo dobrej tip na Gore-tex rukavice treba od Rukky ,kde by se daly popripadne i odskouset?Nejlip v moravskoslezskem kraji,dik za rady
dřív než koupíš Rukku, chtěl bych tě trochu varovat mou zkušeností...
já sám jsem velkým fandou Rukky a mám jejeich několik výrobků, ale co se rukavic týká, zde moje zkušenost...
kupoval jsem typ X-Traffit nebo nějak tak, asi před dvěma lety, za cenu 125 Euro, čili zcela jasně v horním cenovém pásmu. Rukavice padly dobře, rozhodně nikdy nepromokly, ale po asi roce se mi "podařilo" při rychlejším sundávání prostředníčku "obrátit na ruby" vnitřní vložku. Od té doby během nasledujícího roku jsem to bohužel měl i na dalších třech prstech. Na výrobek za přes 100 Euro bych čekal lepší výdrž. Dodnes rukavice netečou, ještě je používám, ale již pomalu sháním jiné. Pokud jseš v dešti a sundáváš rychleji, dávej si velký pozor. Asi to chce pomalu u všech značek, pozorně a pomalu syndávat, prostě jsem si myslel, že za ty peníze to budou mít l=pe vychytané.
Dobré nákupy
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Mozna trochu OT, ale pokud shanis kvalitni rukavici s funkcni memranou, tak mohu doporucit Halvarssons New Man. Sice to neni gore-tex, ale jakasi jejich memrana a musim rici, ze funguje. Mam je od podzimu. Stacil jsem v nich i dvakrat total promoknout a neprotekly. Jsou idealni do chladnejsiho pocasi a navic maji Outlast, kterej predpokladam nemusim predstavovat. http://www.bohemi...s-new-man/Koupil jsem je po marnem shaneni kvalitni gore-texove rukavice. Dal jsem na doporuceni kamose a nelituju.
Upravil spea - ToM dne 16.01.2011 18:57
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Žena má Gore-Texové dvoje: Held kožené tenké na léto a Rukka textil/kůže teplejší na jaro/podzim ...a oboje si moc chválí, nepromokly ani jedny...konkrétní modely bych dohledal
Jinak Rukku odzkoušíš buď v TT nebo v Louisu...Held máme z Louisu, takže ani jedno nejspíš není dostupné u vás
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
itchy napsal:
dřív než koupíš Rukku, chtěl bych tě trochu varovat mou zkušeností...
já sám jsem velkým fandou Rukky a mám jejeich několik výrobků, ale co se rukavic týká, zde moje zkušenost...
kupoval jsem typ X-Traffit nebo nějak tak, asi před dvěma lety, za cenu 125 Euro, čili zcela jasně v horním cenovém pásmu. Rukavice padly dobře, rozhodně nikdy nepromokly, ale po asi roce se mi "podařilo" při rychlejším sundávání prostředníčku "obrátit na ruby" vnitřní vložku. Od té doby během nasledujícího roku jsem to bohužel měl i na dalších třech prstech. Na výrobek za přes 100 Euro bych čekal lepší výdrž. Dodnes rukavice netečou, ještě je používám, ale již pomalu sháním jiné. Pokud jseš v dešti a sundáváš rychleji, dávej si velký pozor. Asi to chce pomalu u všech značek, pozorně a pomalu syndávat, prostě jsem si myslel, že za ty peníze to budou mít l=pe vychytané.
Dobré nákupy
Dik za cenne zkusenosti,a jinak mas pravdu rukavice za tolik penez by to nemely delat
BMW GS 1200 adventure
Chlapi diky za typyJinak ty Held se mi docela libi a vypadaji kvalitne ale vse to mam z ruky,holt si pockam az budu mit cestu kolem at muzu odskouset velikost
BMW GS 1200 adventure