Zdravím pánové jaké máte zkušenosti s kufry nevím co pověsit ?
Mám org 3x ,ale al je al máte doporučeni a zkušenost ?
Je lepší s výkrojem na vyfuk nebo stejné ?
Kolik litru 35l nebo 45l co je dost a co je moc ?
Samozřejmě finance od camcáď po camáď
Podle mne ideal 40-45L, vyrez mam,predtim jsem mel bez a bez vyrezu je to mozna praktistejsi,lip se to tam proste sklada a i tasku lip sezenes. Vyrobcu je hodne a at vezmes jaky chces porad to jsou jen hlinikovy krabice
taky má origo 2 boční a top case mám givi maxxia 52L ...mám v plánu dokoupit asi zatím plastáky http://www.motork...30346.html jako boční a bude to myslím akurát to že budeš mít víc litrů ničemu nevadí.
možná něky koupím hliníkové od bystřeckého /begr/ ale to je nějaká ta roku na víc
Beru boční od bystřického /begr/ 2x45 l. Myslím, že je to dobrá volba a hlavně se mi líbí . Takže, až se uskuteční transakce a namontuju je na moto budou plasťáky tak akotrát ... na prodej.
fčil stavím nosič na 1150 na vykouslý kufr,zítra bych ho měl dodělat a hned kněmu budu stavět kopírku,kufry zřejmě budou stejný jaký dělám na 12 GS a GSA abych nemusel vyrábět porád něco speciálního
ještě mám jeden dotaz,vy co máte 1150 GSA,máte vzadu na podsedláku zámeček na zvednutí sedla?GS ho má,kvůli němu sem musel dělat změny ve velikosti nosiče 2x
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
fčil stavím nosič na 1150 na vykouslý kufr,zítra bych ho měl dodělat a hned kněmu budu stavět kopírku,kufry zřejmě budou stejný jaký dělám na 12 GS a GSA abych nemusel vyrábět porád něco speciálního
ještě mám jeden dotaz,vy co máte 1150 GSA,máte vzadu na podsedláku zámeček na zvednutí sedla?GS ho má,kvůli němu sem musel dělat změny ve velikosti nosiče 2x
Ty ich este nemas?
Predam ti nejake? Cierne alebo nerez? Mozes si vybrat.
nie gsa ma zamok kombinovaný so zamkom prilby, aspon teda na mod roku04 to tak je
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw
bystricke napsal:
Ty ich este nemas?
Predam ti nejake? Cierne alebo nerez? Mozes si vybrat.
fše si vyrábím sám,zatím,nenakupuju v polsku
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz