zdravim vospolok , mam taky dotaz ktory nemozem nikde vygooglit a to je dlzka sediel u 1150 gs/gsa a 1200 gs/gsa. podla fotiek mi napr. 1150 gsa pride kratsie ako gs.
som totiz v stadiu rozhodovania sa ktore gs a otazka na ktore sa aj z maminou a topcase co najlepsie zmestime je dost dolezita.
vo vsetkych tech. udajoch je iba vyska sedla.
inak mam 183 cm a nohy zrovna nie ako modelka sklenarikova , tak nebude probl. napr 12 gsa ?
To že by někdo řešil délku sedla, z důvodu, jestli se vleze i s maminou, tak to čuju prvněJá myslím, že to sedlo na 1200 GS je dostačující jak pro řidiče, tak bobek pro spolujezdceNo a když máš 183 cm, tak asi moc krátké nohy nemáš, ne?Takže došáhneš v pohodě. Zajímá tě tedy čictě délka, nebo délka i + s vytvarováním předního sedla u 12GS? Tak a teď jsem se zamotal
Mam taky 183 a sedlam GSA a bez problemu,jinak jestli ti jde o pohodli tak si myslim ze 12 bude asi pohodlnejsi pro tebe i maminu
BMW GS 1200 adventure
Tak délka sedla u R 1200 GS (mám ADV) je cca 73 cm...Předek má cca 37 cm, ale neměřil jsem to s vytvarováním, to mám upraveno. Víc nevím, jak si to přectavuješ
diky moc za odpoved.teraz mam totiz transalpa a dost sa tam tisneme co vadi pri dlhsej ceste ked tlaci zadok a neda sa posuvat a menit poloha.
a napr. topcase kufor na bmw je moznost posuvat dozadu/dopredu ?
Na zem bys dosáhnout měl ale asi by bylo dobré to zkusit.. Délku sedla 1200 neznám, u 1150/1150ADV bych to neřešil. Dvoudílné sedlo 1150 je dlouhé dost, s přítelkyní jsme spíš korpulentnější postavy a i dlouhé cesty byly v pohodě, řidič má i dost místa i na posunutí, spolujezdec trochu méně, ale taky. Teď mám 1150 ADV, délka plně dostačující, spolujezdci si ale někdy stěžují, že při brždění víc kloužou dopředu. Na druhou stranu jsou u 1150GSA méně skrčené nohy než u 1150, pro mne je to výrazně pohodlnější. Na 1200GSA jsem jezdil taky, tam je komfort taky super.
Originál topcase 1150 i hliníkový 1150ADV standardně posouvat nelze.
hifo33 napsal:
diky moc za odpoved.teraz mam totiz transalpa a dost sa tam tisneme co vadi pri dlhsej ceste ked tlaci zadok a neda sa posuvat a menit poloha.
a napr. topcase kufor na bmw je moznost posuvat dozadu/dopredu ?
Posouvat Orig. Vario Topcase na 12 GS ani Alu na 12GSA..nejde.
Bych rekl ze jde.Ale jak se jednou posune,tak by mohl krome topcase skoncit na silnici i spolujezdec.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!