Můžete mi někdo napsat, jaké mají být svíčky v 1150Adv od roku 2003, Twinspark čili horní i spodní? Originál tam byly myslím Bosch, ale asi je dělá i NGK atd. Díky.
doplnil bych, že podle manuálu můžou bejt ty spodní Bosche myslím, typ nevím, můžu zjistit
vzhledem k tomu, že jsem řešil problém jako brumla (NGK nemá katalog), tak jsem nakonec dal Brisk DOR14LGS a BOR12LGS (nejsou tříelektrodový ale s kruhovým jiskřištěm) a jsem velmi spokojen.
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Ahoj, máte někdo zkušenost se svíčkama BRISK Premium DOR14LGS na 1150 GS- jednosvíčkové zapalování? Kdysi jsem je vyměnil za doporučované NGK a nebylo to nic moc-takový divný, netáhlo to, špatný starty, spotřeba...Tak jsem dal po cca 200 km nový NGK a vše OK. Chystám se na zimní výměnu všeho a ty BRISKY mi trochu vrtají hlavou. Doporučujou je i na ADV Rider, tak si říkám, že bych měl problém jen já...?
Díky za zkušenosti, D.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
Dawid - hmmmm, zaujimavy postreh, podobne skusenosti mam aj ja, tie trojohniskove brisky strasne vsetci doporucuju a tak som si ich nakoniec zaobstaral (nebolo lahke ich zohnat a este ma "urazili" ci to chcem do splynovaca ) .. ale k veci, nepostrehol som ani lepsiu spotrebu (skor horsiu), ani lepsie starty (skor horsie - starter dlhsie toci)
sice tieto brisky este nemaju toho vela natoceneho ale uz som sa rozhodol ze na jar tam fuknem NGK a basta
raptor napsal:
Dawid - hmmmm, zaujimavy postreh, podobne skusenosti mam aj ja, tie trojohniskove brisky strasne vsetci doporucuju a tak som si ich nakoniec zaobstaral (nebolo lahke ich zohnat a este ma "urazili" ci to chcem do splynovaca ) .. ale k veci, nepostrehol som ani lepsiu spotrebu (skor horsiu), ani lepsie starty (skor horsie - starter dlhsie toci)
sice tieto brisky este nemaju toho vela natoceneho ale uz som sa rozhodol ze na jar tam fuknem NGK a basta