bluesbery napsal:
K.u.rv.y jedny zlodějský, ať do rána dostanou rakovinu...
jj.. + by mne zajimaly nejake podrobnosti.. napr. jestli udelal nekde majitel chybu atd...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
SPEEDY napsal:
HICKSI... to teď už nemá cenu rozebírat a polemizovat o tom...
No ale rozhodně měl motocykl zabezpečen lépe než většina lidí co znám (včetně mě). ALARM, PES, ZÁMEK, RODIČE DOMA!!!
JE TO SVINSTVO A MUSEL TO TAM NĚKDO HODNĚ DOBŘE ZNÁT!!!
no... to vis, ze ma
motorku mu to sice nevrati, ale tyhle informace jsou rozhodne zajimave.
Kazdopadne pokud to mel nadstandardne zabezpecene -- coz je to, na co jsem se cca ptal, tak to je fakt na ....
Upravil hicks dne 04.02.2011 15:14
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Skusim to dat aj u nas na Slovensku.No ja by som neurobil nič tym,čo to ukradli.Len ich zavriet do miestnosti 2,5mx3m a zabudnut na nich.Bez jedla a pitia by boli tam kde patria.
Držim palce.
Suzuki DR 800 Big,r.v 1994
Honda Pan European ST 1300,r.v 2003
Honda Afrika Twin XRV 750,r.v 97
Smrt tomu z děv*y vzešlýmu zmr*ovi !!! Nechám na FB sdílet od Falcona !! Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Souhlasím s Hicksem.Má to cenu to tu rozebírat.Taky my mě zajímaly podrobnosti.Případná chyba by mohla pomoct ostatním aby se těch chyb vyvarovali a zabezpečili líp...
Zabezpecit lip? To leda si poridit kamerovy system s ochrankou co je u Vas non-stop. Jinak to lip nejde.
Zamky, alarmy apod jsou prekazky, ale pro zlodeje to jen otazka par sekund ci minut navic.
Znam i lidi co vykradli v byte kdyz v nem spali. Takze je to vse o "nahode" na jak profesionalniho zlodeje narazite
3/6 Marines SEMPER FI
SPEEDY napsal:
HICKSI... to teď už nemá cenu rozebírat a polemizovat o tom...
No ale rozhodně měl motocykl zabezpečen lépe než většina lidí co znám (včetně mě). ALARM, PES, ZÁMEK, RODIČE DOMA!!!
JE TO SVINSTVO A MUSEL TO TAM NĚKDO HODNĚ DOBŘE ZNÁT!!!
Bohužel,tohle vypadá na krádež na objednávku.S tím už se v žádných bazarech a nikde jinde nikdo prodávat nebude.Jediná možnost chytit někoho jak na tom jezdí,jestli to neprodali do ciziny *pissed*
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA