Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Vysokotlaký čistič
bluesbery
Přidané 05.02.2011 15:21

Registrace: 01.06.08
Chystám se koupit nějakou "wapku" na čištění motorky, auta a taky dlažby apod.. Pokud ji máte někdo doma, budu rád když se podělíte o zkušenosti a doporučíte mi na co při koupi dbát , hlavně z hlediska spolehlivosti a trvanlivosti, možnost výměny a zanášení trysek,zda je nutný horký ohřev, apod.. . A taky jaké jsou možnosti vhodného příslušenství. Rád bych se vlezl do ceny 5 - 10 tis. Díky za věcné rady...

www.temax.cz
rubi
Vysokotlaký čistič
Přidané 05.02.2011 15:43

Registrace: 02.02.09
Určitě bych volil Karcher,mam jí už asi 5 let a naprosto bez problemu.Mam tu malou jen do ruky bez koleček,cena byla asi 5tis.Motorku umeje perfektně.Rotační tryska bere jak čert,ale bacha na samolepky,ty taky sundavá dobře.Případný servis by byl určitě taky na úrovni.

helmut
Vysokotlaký čistič
Přidané 05.02.2011 15:55

Registrace: 04.08.10
bluesbery napsal:
Chystám se koupit nějakou "wapku" na čištění motorky, auta a taky dlažby apod.. Pokud ji máte někdo doma, budu rád když se podělíte o zkušenosti a doporučíte mi na co při koupi dbát , hlavně z hlediska spolehlivosti a trvanlivosti, možnost výměny a zanášení trysek,zda je nutný horký ohřev, apod.. . A taky jaké jsou možnosti vhodného příslušenství. Rád bych se vlezl do ceny 5 - 10 tis. Díky za věcné rady...

Kärcher je gut, ale chceš-li mít stroj i na dlažbu a kolem domu, chodníky, fasádu, mýt auta a motku - měl bys vybírat min. od tohoto modelu:
www.karcher.cz/detail/hd-5-11-c-plus
a je v četně rot.trysky!
Bližší info co proč a jak na e-mailu: helmut.safarcik@volny.cz nebo mobil 602 533 373
Heli
PS: no koukám se ti to tady rozjelo až až. Chceš teplou vodu?! Tak třeba do onoho Kärchru můžeš, přes směšovací ventil, pustit až 60°C :-)))!!!
Upravil helmut dne 05.02.2011 20:46

www.autokosmetikasafarcik.com/moto
bystricke
Vysokotlaký čistič
Přidané 05.02.2011 16:17

Registrace: 04.11.07
prvního karchera jsem koupil asi v nějakém supermarketu za pár švestek,vydrželo to 3 roky a plastový čerpadlo prasklo,sice to stříkalo ale nebylo to vono,tak sem koupil zase karchera ale v karcher obchodě,trochu víc drahý,ale mám to 7 let a stříká to furt jak odušu,bo čerpadlo běží v oleju.
já bych osobně teplou vodu neřešil,na motorku,barák,dlažbu,auto zvenku, stačí studená voda,na motor si seženu nějakýho žrouta mastnoty a pak to umyju,úplně stačí,aspoň pro mě
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
FRN
Vysokotlaký čistič
Přidané 05.02.2011 16:27

Registrace: 24.03.09
Nilfisk Alto - profi wapky a vysavače. Cenově dostupná je série Poseidon kolem 18 000 podle výbavy. Do ničeho jinýho bych dneska už nešel.

spea - ToM
Vysokotlaký čistič
Přidané 05.02.2011 16:35

Registrace: 09.06.09
Tak tak, na to co potrebujes je tepla voda zbytecnost. Bohate postaci studena. Maame doma Karchera z nejaky vyprodejovy akce z obchodaku za cca 4000,- Kc a max spokojenost jiz asi 4 roky. Na obcasny myti motorky taham z garaze nejakej noname co jsem dostal od kamose kdyz se stehoval, a kdy ji kupoval v Penny za par korun a nedam na ni dopustit. Jen bych se urcite vyhnul rotacnim kartacum na myti auta. Soused si tim docela slusne doje*** lak na zanovnim aute. Pokud ti v tom uvizne kaminek, tak jako jemu, tak se pak picnes. Neni nad houbu a pak jen wapkou oplach.
O zanaseni trysek jsem snad nikdy neslysel, nevim cim by se mohli zanest. Z vodovodniho radu by se tam snad dostat nic nememlo, tedy pokud na privodu pred zpetnym ventilem mas sitko. Pokud do toho ale hodlas vrazit az 10.000,- tak asi opravdu ten Karcher v nejaky vyssi rade, kde k tomu dostanes ve standardu i dost prislusenstvi. U tyhle znacky by mela byt spolehlivost zarucena prave tou znackou a se servisem urcite problem neni.
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
Kasak
Vysokotlaký čistič
Přidané 05.02.2011 16:40

Registrace: 28.08.08
Zkus Kranzle.Vysoký tlak,keramická tryska,žádnej plastovej bazmek.Teplá voda nemá smysl a hlavně jsou od 20 tis. vejš.
Když je hlad,je i husa dobrá.

Karlos1
Vysokotlaký čistič
Přidané 05.02.2011 22:25

Registrace: 12.08.10
Mám kärchera toho většího k7.21 aspoň myslím že ten tip tak je,asi 4 roky a naprostá spokojenost.Jde do něj i voda do 60 C*.má na vstupu sítko a umí si nasát i ze sudu.používám tak podobně jak ty potřebuješ a ok.Na moto bacha u gufer má v plným nasazení fakt velkej tlakShock ale to asi víš,jo a má u sebe nádobku na přisávání chemie a i když používám často tak servis nebyl zatím potřeba,thumbs up

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 99
Členové on-line: 1
cvrnda

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.12 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI