Děkuji zakladateli tohoto fóra/ a to je pořádný kus práce/ a také naší komunitě i návštevníkům.Kdykoliv se někdo ozve s nějakým problémem,ihned někdo reaguje,prostě super,vše funguje tak jak asi by mělo,otázky,odpovědi,PM.Trošku mi tu ale nesedí inzerce.Inzeráty toho smyslu TADY to mám a prodám,ale tady to nelze koupit a odkaz je třeba na AUKRO a jiné,vydražte si to a pod.,to mi moc nesedí.Z prominutím,buď ať nám to nabízí tady a dostupně a nebo ať se vrhá do jiných inzertních serverů ve kterých má stejně více produktů a tady nechá prostor.Toť můj názor.Děkuji.
Upravil Stanly dne 09.02.2011 23:31
Me teda upozorneni na to,ze se neco zajimavyho necha vydrazit na aukru nevadi.Treba to tam nakonec koupis za dobrou cenu.Urcite to je lepsi,nez kdyz tu nedavno probehla drazba dilu pres PM,bylo to neprehledny a lidi se kvuli tomu skoro pohadali.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Stanly napsal:
Děkuji zakladateli tohoto fóra/ a to je pořádný kus práce/ a také naší komunitě i návštevníkům.Kdykoliv se někdo ozve s nějakým problémem,ihned někdo reaguje,prostě super,vše funguje tak jak asi by mělo,otázky,odpovědi,PM.Trošku mi tu ale nesedí inzerce.Inzeráty toho smyslu TADY to mám a prodám,ale tady to nelze koupit a odkaz je třeba na AUKRO a jiné,vydražte si to a pod.,to mi moc nesedí.Z prominutím,buď ať nám to nabízí tady a dostupně a nebo ať se vrhá do jiných inzertních serverů ve kterých má stejně více produktů a tady nechá prostor.Toť můj názor.
Zdar Stanly, ... já například proti takovým inzerátům vůbec nic nemám. Ber to z opačné strany, bez upozornění v inzerci se nedozvíš, že někdo třetí draží řekněme "něco hodně zajímavého" na aukru. Je to jen o úhlu pohledu. Ber, nebo neber.
Wer später bremst, fährt länger schnell.
Stanly napsal:
Děkuji zakladateli tohoto fóra/ a to je pořádný kus práce/ a také naší komunitě i návštevníkům.Kdykoliv se někdo ozve s nějakým problémem,ihned někdo reaguje,prostě super,vše funguje tak jak asi by mělo,otázky,odpovědi,PM.Trošku mi tu ale nesedí inzerce.Inzeráty toho smyslu TADY to mám a prodám,ale tady to nelze koupit a odkaz je třeba na AUKRO a jiné,vydražte si to a pod.,to mi moc nesedí.Z prominutím,buď ať nám to nabízí tady a dostupně a nebo ať se vrhá do jiných inzertních serverů ve kterých má stejně více produktů a tady nechá prostor.Toť můj názor.
Zdar Stanly, ... já například proti takovým inzerátům vůbec nic nemám. Ber to z opačné strany, bez upozornění v inzerci se nedozvíš, že někdo třetí draží řekněme "něco hodně zajímavého" na aukru. Je to jen o úhlu pohledu. Ber, nebo neber.
Jasně,ale buď to nabídnu za příkladně 800 a mám to na více servrech,anebo to dám na aukci a nedrbu zájemce BMWGS ale,někdo se většinou chytne.Ale zrovna na BMWGS,na naší komunitě?
Upravil Stanly dne 09.02.2011 23:51
Jasně,ale buď to nabídnu za příkladně 800 a mám to na více servrech,anebo to dám na aukci a drbu zájemce,někdo se většinou chytne.
A potom vysvětlovat, že už to prodal na jiném serveru atd atd? Není jednodušší to hodit na jeden, klidně aukční, a pokud máš zájem tak reaguješ a jestli tě někdo přeplatí... holt smůla a pro prodávajícího dobře. Na tom nevidím nic špatného.
Upravil Efendi dne 09.02.2011 23:55