Ahoj
Mam 1150 GS r.v 2000.Dnes po 3 měsícich jsem ji chtěl nastartovat a nezadařilo se.Motorka nechce chytit a když po dlouhem slibovaní chytí běží nepravidelně a při prudčím přidaní plynu stříli.Kouří modře,když naložim tak do černa jako kdyby byla bohata.Když davam plyn pozvolna s otačkama motor se roztočí,naložim prudce začneto střílet a neroztočí se.
Měnil jsem svíčky,snímač polohy plynu,vahu vzduchu,čistil jsem snímače pod řemenicí a je to stale stejne....
Nemate někdo podobnou zkušenost:???
Jestli jsi měl sundanou nádrž podívej se jestli ti u vstřiků kde vedou lanka plynu a končí bovden nevyskočil jeden z osazení. Nekdy to na první pohled není vidět stačí když se jen blbě zasune do ty koncovky tak se rozhodí synchro a dělá to přesně tohle.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Na to jsem koukal jako první.To je asi nejčastější zavadaBoužel to asi není muj případ.
Ještě jsem zapoměl dodat,že motorka těsně před zimnim spankem začala lehce poškubavat a vynechavat.Měnil jsem svičky a zdalo se mi že se to uklidnilo,ale pak už jsem stim pořadně nejel.Myslim si,že to ma souvislost.
tak to jsme dva. Mě teda jen točí startér a ta hujda německá nechce za boha chytnout. Nechápu. Zkusím nový svíčky. Tohle mi japonec nedělal.
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
had954 napsal:
opravano!!!! špatný benzín..... ale po 3 měsících..To moc nechapu
Tomu se nediv pohonné hmoty stárnou v dnešní době rychleji.
Do benzínu se dnes dává mnohem větší procento biosložky, která na, i ze sebe váže vodu.
Proto se "běžný benzín" nedoporučuje dnes dávat do nádrže na tzv. zazimování, protože na jaře máte místo nádrže benzínu, rezatou nádrž blběhořlavé kejdy.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
had954 napsal:
Do benzínu se dnes dává mnohem větší procento biosložky, která na, i ze sebe váže vodu.
Proto se "běžný benzín" nedoporučuje dnes dávat do nádrže na tzv. zazimování, protože na jaře máte místo nádrže benzínu, rezatou nádrž blběhořlavé kejdy.
A jaký benzín tedy dát na zazimování (nebo co dát do "běžného benzínu"?
Nikdy jsem to neřešil a neměl problém. Vím ale, že některé starší Harleye nešly nastartovat po 14-ti dnech, bylo to u nich typické. Vylil se karbec, dolil noý benzín a šlo to.
Možná dát kvalitní benzín s přísadou na vyčištění palivového systému, chvíli na to před zazimováním jezdit a doplnit nádrž do plna...?
had954 napsal:
Doporučuje se vysokooktanové palivo.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
had954 napsal:
Doporučuje se vysokooktanové palivo.
Jsi další, kdo to říká, tudíž něco na tom bude...
To Milan SK:
Upravil Woodman dne 17.02.2011 16:08
Přez zimu,když to vypadá fakt bledě s ježděním,tak taky tankuju víceoktanový palivo,pokud možno do plný nádrže... Dělal jsem to tak se všema mašinama a nikdy žádnej problém.
Had954 : hele,nepsali jsme si spolu náhodou ohledně Hradní stráže?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Přez zimu,když to vypadá fakt bledě s ježděním,tak taky tankuju víceoktanový palivo,pokud možno do plný nádrže... Dělal jsem to tak se všema mašinama a nikdy žádnej problém.
Kubrt napsal:
myslim že nepsali
Tak to je nějaká mejlka
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.