...hledám spolehlivou půjčovnu (v ČR či SR), která by byla schopna nabídnout 3 - 4 cestovní endura na "cenduro turistiku" po ČR a blízkém okolí (Rakousko, Slovensko) pro návštěvu ze zámoří na 1 - 2 týdny
...co jsem zatím našel, tak převažují půjčovny skůtrů a čtyřkolek ...cestovní endura mají v nabídce snad jen dvě - tři půjčovny v počtu max. dvou strojů
...pomůžete mi hledat, nebo víte o nějaké motopůjčovně splňující zadání?
Mozna by si tu chtel nekdo privydelat. Kdyz se napise dobre smlouva a daji alespon nejakou zalohu...
Mas na to nejaky rozpocet? Jestli je Tvoje navsteva solventni, treba 1000-1500 EUR per moto by z nich vypadnout mohlo, co myslis?
---
Chtel jsem jeste dodat, ze jeste by slo nejakou plecku z toho vaseho ne-BMW webu, ale oni by mne tady kamenovali, tak to nereknu 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
prezi napsal:
...hledám spolehlivou půjčovnu (v ČR či SR), která by byla schopna nabídnout 3 - 4 cestovní endura na "cenduro turistiku" po ČR a blízkém okolí (Rakousko, Slovensko) pro návštěvu ze zámoří na 1 - 2 týdny
...co jsem zatím našel, tak převažují půjčovny skůtrů a čtyřkolek ...cestovní endura mají v nabídce snad jen dvě - tři půjčovny v počtu max. dvou strojů
...díky
Jinak, zkus to přes cestovky, co nabízí zahraniční cesty typu "na klíč". Pokud jsou schopni půjčit motorku na cestování kdesi v Tramtárii a beztak tam ty motorky dovezou na vleku, tak by je určitě půjčili i na "domácí" českou turistiku. Batman forever :-)
Alda napsal:
Taky me to napadlo, motorka ma slouzit a ne stat v garazi, ale nevim jestli bych dokazal toho mazlika pujcit
je tu dost uzivatelu, treba by se nekomu tech 1500 ecek siklo... muzeme mu pomoct s dohodnutim ceny, na to kazdy nervy nema.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...s půjčením soukromé motorky je spojeno hodně rizik pro obě strany ...také si nedovedu představit domlouvat zapůjčení několika motorek 2-3 měsíce před zápůjčkou třeba s několika majiteli - ne to není řešení
...musí to být nabídka od firmy, na smlouvu, kryté pojišťovnou a s garancemi pro obě strany - jeden užitečný tip už mám ...musím zjistit podrobnosti (třeba zda je možno se zapůjčenou motorkou vycestovat do hraničí)
V EU není problém, čestné prohlášení od majitele v N,A,CZ postačí.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
prezi napsal: