Zdarvim. Dneska jsem vyrabel tohle. Zbyl mi nejakej zubatej plech. Nechcete to tam nekdo taky navarit abych to zdelal?
Michal21 přiložený následující obrázek:
estli je to z nerezu tak bych si to vzal naohybej mi to prosimte a posli na dobirku za 200kč ja uz si to privarim
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
se tim klidne muzu zivit Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Michal21 napsal:
Za dve kila? za tu cenu neni ani prace na frezce.
Samozrejme je mozne si to koupit od TT neco pres dva litry.
tak napis na kolik si to cenis i s navarenim ( nebo jen za naohybanej polotovar)hlavne nepis cena dohodou pro me kdyz napises ze ti to zbylo znamena ze se to ho chces zbavit a ne tezit zlato tak co kolik chces za 30 cm zubatyho pasku ze 4 nerezu
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Já jsem to vyřešil tak, že jsem sehnal stupačky MX z KTM odříznul uchycení z BMW a přivařil. Kdyby se někomu hodily stupačky (jen ten zubatý plech) k případnému rozšíření, tak je přenechám obě za 200,-Kč plus poštovné.
Joe napsal:
Já jsem to vyřešil tak, že jsem sehnal stupačky MX z KTM odříznul uchycení z BMW a přivařil. Kdyby se někomu hodily stupačky (jen ten zubatý plech) k případnému rozšíření, tak je přenechám obě za 200,-Kč plus poštovné.
tiez dobre riesenie
... ide to aj tak
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Michal21 napsal:
Zdarvim. Dneska jsem vyrabel tohle. Zbyl mi nejakej zubatej plech. Nechcete to tam nekdo taky navarit abych to zdelal?
Dnes jsem se s maníkem domluvil,zajel k němu do výbavene fabriky a stupačky mi na počkaní z těch mejch vytvořil během hodinky.Stalo mě to 600 bez dopravy.Hned jsem stupačky namontoval a jsem s pokojený s ochotou,rychlostí a hlavně cenou.|Stupačky jsou k nerozeznaní oproti kupovaným.Za malo peněz dost muziky..