mám dovezenou 1100 GS z Itálie (bohužel) a je u nás postavená na čistopis.Poradíte mi jak zjistit její pravý původ, popř. jestli se dá zjistit podle VIN jestli byla někdy nějak závažněji opravovaná? Fakt nevím jak na to. Dík
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Mardock napsal:
mám dovezenou 1100 GS z Itálie (bohužel) a je u nás postavená na čistopis.Poradíte mi jak zjistit její pravý původ, popř. jestli se dá zjistit podle VIN jestli byla někdy nějak závažněji opravovaná? Fakt nevím jak na to. Dík
proč bohužel? máš sní nějaký problém?? Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Zprostředkovává to Cebia. Chtěj za to 500 Kč. Nejdřív jim ale zavolej a zeptej se, co všechno ti z dané země mohou zjistit. Například z Německa ti nezjistí údaje z STK, ale jen z ofiko servisů, pokud to má servisku.
Ověřoval jsem si takto auto a zjistil pěkné věci....teda né moc pěkné
tak taloši se k motorkám moc dobře nechovají-ostatně se stačí mrknout na youtube. Šlo mi o to hlavně zjistit jestli např. motorka nebyla bouraná a taky jsem se chtěl alespoň přibližně dopátrat najetých km skrz servis co by mě event. čekal. Když jsem mašinu koupil tak se o ni dlouho nikdo nestaral. Ventily se nedělali hodně dlouho a když jsem nechal měnit spojkovou lamelu tak mi mechoš řekl že do toho už někdo pravděpodobně lezl. A to je u 45 tis. km při koupi je divný. Jasně že to je z bazošu ztočený, ale pro klid duše jsem chtěl zjistit aspoň o kolik. A kde to tedy podle toho VINU zjistím?
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Pokud uz ji mas doma v garazi, tak bych nepatral. Jak pisou vsici. Byl bys mozna jen nasranej. Nicemu by to nepomohlo. Patrat jsi mel pred koupi. Pokud tedy nemas podezreni na corku. Chapu-li to ale dobre tak ne. ... a pro klid duse je lepsi nevedet o kolik to slo dolu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Mardock napsal:
Zdar.Ja jsem taky nepátral ale stačil jeden dotaz na náhradní díl a najednou je problem.Koupil jsem 11tku jako rv.98 a na všech dílech je to i vyraženo ale když jsem uvedl VIN v BMW tak je to udajně rv.94.Prodávající mě odkázal na údajného dovozce ale ten si nic nepamatuje,je to prý dlouho.Podle TP bylo moto takto přihlášeno již při dovozu.Největší problem je podle čeho objednávat díly.Trochu to nasere ale motorka je pěkná a všechno jde jak má,takže mohlo bejt i húř.
Mardock napsal:
Zdar.Ja jsem taky nepátral ale stačil jeden dotaz na náhradní díl a najednou je problem.Koupil jsem 11tku jako rv.98 a na všech dílech je to i vyraženo ale když jsem uvedl VIN v BMW tak je to udajně rv.94.Prodávající mě odkázal na údajného dovozce ale ten si nic nepamatuje,je to prý dlouho.Podle TP bylo moto takto přihlášeno již při dovozu.Největší problem je podle čeho objednávat díly.Trochu to nasere ale motorka je pěkná a všechno jde jak má,takže mohlo bejt i húř.
Zkus ten VIN ještě tady:http://www.bmwarc...coder.html
Rozdíly mezi 94 a 98?Plastová nádrž, jiná ploška na bočáku,jiný čidla ABS.Možná je víc rozdílů,ale nijak zásadních.
Moc to neřeš.Hlavně,že jede a že za chvíli je tu jaro
Jiny tvar packy zadni brzdy,jiny zpusob vedeni plynoveho lanka.94 nema termostat oleje,je to seple na stalo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!