Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

zjištění původu
Mardock
Přidané 19.02.2011 13:27

Registrace: 28.07.09
mám dovezenou 1100 GS z Itálie (bohužel) a je u nás postavená na čistopis.Poradíte mi jak zjistit její pravý původ, popř. jestli se dá zjistit podle VIN jestli byla někdy nějak závažněji opravovaná? Fakt nevím jak na to. Dík
KOCHAČ AMATÉR
http://mardock.ra...

http://mardock.rajce.idnes.cz/
holubbb
zjištění původu
Přidané 19.02.2011 14:09

Registrace: 16.03.07
to máš jako s robou, nepátrej a nebudeš nasranejCool

Ivo Bohuslav
zjištění původu
Přidané 20.02.2011 16:59

Registrace: 28.08.07
Podle VINu zjistíš, kdy byla vyrobená, výbavu a pro kterej stát. Toť vše, servis a bouračky nezjistíš.

lako
zjištění původu
Přidané 20.02.2011 17:24

Registrace: 23.02.10
Mardock napsal:
mám dovezenou 1100 GS z Itálie (bohužel) a je u nás postavená na čistopis.Poradíte mi jak zjistit její pravý původ, popř. jestli se dá zjistit podle VIN jestli byla někdy nějak závažněji opravovaná? Fakt nevím jak na to. Dík

proč bohužel? máš sní nějaký problém?? helpless
Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich

Instagram - Andrew POV

Rozzi
zjištění původu
Přidané 20.02.2011 18:01

Registrace: 07.12.10
Ahoj, koukni se na tyto stránky...

http://www.zkontr...Start.aspx

Zprostředkovává to Cebia. Chtěj za to 500 Kč. Nejdřív jim ale zavolej a zeptej se, co všechno ti z dané země mohou zjistit. Například z Německa ti nezjistí údaje z STK, ale jen z ofiko servisů, pokud to má servisku.

Ověřoval jsem si takto auto a zjistil pěkné věci....teda né moc pěknéFrown

JardaFGS
zjištění původu
Přidané 20.02.2011 19:59

Registrace: 16.10.09
Mardocku, bud rad ze ti to jezdi (nebo ne) a nepatrej, muzes pak bejt jedine zklamanej.
jardajerman@seznam.cz

Rozzi
zjištění původu
Přidané 20.02.2011 20:26

Registrace: 07.12.10
JardaFGS napsal:
Mardocku, bud rad ze ti to jezdi (nebo ne) a nepatrej, muzes pak bejt jedine zklamanej.

Jo jo, nemá to moc cenu, stejně s tím už nikdo nic moc nenadělá. Akorát je člověk naštvanej. Cenu to má jen z hlediska servisní údržby.

Mardock
zjištění původu
Přidané 20.02.2011 21:30

Registrace: 28.07.09
tak taloši se k motorkám moc dobře nechovají-ostatně se stačí mrknout na youtube. Šlo mi o to hlavně zjistit jestli např. motorka nebyla bouraná a taky jsem se chtěl alespoň přibližně dopátrat najetých km skrz servis co by mě event. čekal. Když jsem mašinu koupil tak se o ni dlouho nikdo nestaral. Ventily se nedělali hodně dlouho a když jsem nechal měnit spojkovou lamelu tak mi mechoš řekl že do toho už někdo pravděpodobně lezl. A to je u 45 tis. km při koupi je divný. Jasně že to je z bazošu ztočený, ale pro klid duše jsem chtěl zjistit aspoň o kolik. A kde to tedy podle toho VINU zjistím?
KOCHAČ AMATÉR
http://mardock.ra...

http://mardock.rajce.idnes.cz/
spea - ToM
zjištění původu
Přidané 20.02.2011 21:55

Registrace: 09.06.09
Pokud uz ji mas doma v garazi, tak bych nepatral. Jak pisou vsici. Byl bys mozna jen nasranej. Nicemu by to nepomohlo. Patrat jsi mel pred koupi. Pokud tedy nemas podezreni na corku. Chapu-li to ale dobre tak ne. ... a pro klid duse je lepsi nevedet o kolik to slo dolu.
R 1100 GS r.v. 1995
www.tomphotos.eu

www.tomphotos.eu
petr1
zjištění původu
Přidané 25.02.2011 21:48

Registrace: 09.06.10
Mardock napsal:

Zdar.Ja jsem taky nepátral ale stačil jeden dotaz na náhradní díl a najednou je problem.Koupil jsem 11tku jako rv.98 a na všech dílech je to i vyraženo ale když jsem uvedl VIN v BMW tak je to udajně rv.94.Prodávající mě odkázal na údajného dovozce ale ten si nic nepamatuje,je to prý dlouho.Podle TP bylo moto takto přihlášeno již při dovozu.Největší problem je podle čeho objednávat díly.Trochu to nasere ale motorka je pěkná a všechno jde jak má,takže mohlo bejt i húř.

jt
zjištění původu
Přidané 26.02.2011 08:34

Registrace: 12.07.09
Petr1 napsal:
Mardock napsal:

Zdar.Ja jsem taky nepátral ale stačil jeden dotaz na náhradní díl a najednou je problem.Koupil jsem 11tku jako rv.98 a na všech dílech je to i vyraženo ale když jsem uvedl VIN v BMW tak je to udajně rv.94.Prodávající mě odkázal na údajného dovozce ale ten si nic nepamatuje,je to prý dlouho.Podle TP bylo moto takto přihlášeno již při dovozu.Největší problem je podle čeho objednávat díly.Trochu to nasere ale motorka je pěkná a všechno jde jak má,takže mohlo bejt i húř.

Zkus ten VIN ještě tady:http://www.bmwarc...coder.html
Rozdíly mezi 94 a 98?Plastová nádrž, jiná ploška na bočáku,jiný čidla ABS.Možná je víc rozdílů,ale nijak zásadních.helpless
Moc to neřeš.Hlavně,že jede a že za chvíli je tu jarolol
bestanimations.com/Transport/Cars/VW/volkswagen-bus-animated-gif-1.gif www.bmwgs.cz/forum/attachments/2010/m/mujgif.gif

vevis
zjištění původu
Přidané 26.02.2011 09:34

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Jiny tvar packy zadni brzdy,jiny zpusob vedeni plynoveho lanka.94 nema termostat oleje,je to seple na stalo.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 106
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.16 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI