to je kryt a nebylo vlakno nahodou o tom , ze chce odelat pruznou nadobku a dat ji napevno ?
jinak po tom co vysel model 2013 je to jednoduchy jen se koupi jina nadobka a ta se namontuje na stavajici brzdovej valec jelikoz ten zustal nezmenen, teda dle toho co sem docetl
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
jo myslim si ze jezek je schopen dodat chce to ale konzultaci od nekoho z BMW jetli to tak opravdu jde , pokud jo tak si to na garancce necham prehodit
UZ jsem napsal Servisakovi jestli to pujde
Upravil schrek dne 09.05.2013 14:09
Čeština můj koníček
tak asi tak servisak mi neodpovedel - bud nedostal PM nebo nevim sme to chtel zkontrolovat, ale predevcirem sem mazal PM a tak to neokontroluju
Čeština můj koníček
Prosímtě přehodit to jde. ty pumpy jsou stejný ale musíš si koupit tu nádobku na pumpu. Proč to chceš přehazovat...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
no spis se ptam proc to prestali delat a dali rovnou na pumpu? Ptal jsem se teoreticky, jinak spoustu lidem to pripadne komicky a rikaj tomu pudrenka
Takze staci koupit jen nadobku ? Jenze to je problem ta nadobka je soucasti armatury brzdy teda alespon v katalogu dilu a nadobka jako samostatnej dil proste neni. Na model 200-2012 je ale cena 2650,-
Čeština můj koníček