Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Kudy nejsnadněji od KV do Letňan?
Woodman
Přidané 24.02.2011 08:32

Registrace: 23.09.09
Čau pražulíni, chystám se v pátek 4.3 na Motosalon a jelikož jsem v naší stověžaté matičce měst byl naposled loni, tak mě zajímá, co je nového na místních silnicích (kromě výmolů po zimě), nerad bych se zbytečně někde zasekl. Budu projíždět mezi 9-10 hod, tak kudy teda nejsnadněji...? Dík.
Případné poznámky o "senochrupech, sedlácích a vidlích" si nechte, jo? Grin

hicks
Přidané 24.02.2011 08:42

Registrace: 09.07.08
Woodman napsal:
Čau pražulíni, chystám se v pátek 4.3 na Motosalon a jelikož jsem v naší stověžaté matičce měst byl naposled loni, tak mě zajímá, co je nového na místních silnicích (kromě výmolů po zimě), nerad bych se zbytečně někde zasekl. Budu projíždět mezi 9-10 hod, tak kudy teda nejsnadněji...? Dík.

no... musis projet nejkritictejsima mistama at chces, nebo nechces.

a) bud okolo Narodniho divadla dal podel brehu
Cool Karmelitskou
c) Resslovkou

nebo to vezmes po okruhu...

Okolo desate se to ZACINA uvolnovat, 9 povazuj za hodne problemovou hodinu. Ja tohle jezdim denne okolo 12te a to je az na vyjimky dost volno.

---

jo pozor... je/bylo zavreny Vystaviste v holesovicich... prilehly ulice jsou samozrejme narvany kvuli tomu.
Upravil hicks dne 24.02.2011 08:43
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Bob
Přidané 24.02.2011 08:49

Registrace: 24.10.07
čus Woodmane,ted se jede dobře i centrem ta 10 je už ok takže přijedeš od KV kolem autohausu Klokočka pořád rovně kolem břevnova,na letnou,kolem sparty,projedeš Veletržní dolů na konci doleva,jseš na argentincký v holešovicích na křižovatce doleva a pořád nahoru směr Teplice tam už máš návěstidla PVA Letnany good luck a když se zamotáš tak vem pro sichr svačinu + navi popř.zavolej a já tě navedu

Jak by napsal náš top IQ člen imho je to velmi easyWink-ahoj KubajsWink

Btw jdeme tam s XXXL Vendou ve čtvrtek po obědě nebudete tam někdo o víkendu tam budou sběrači plakátu to je tam masakr.
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
hicks
Přidané 24.02.2011 08:57

Registrace: 09.07.08
Bob napsal:
čus Woodmane,ted se jede dobře i centrem ta 10 je už ok takže přijedeš od KV kolem autohausu Klokočka pořád rovně kolem břevnova,na letnou,kolem sparty,projedeš Veletržní dolů na konci doleva,jseš na argentincký v holešovicích na křižovatce doleva a pořád nahoru směr Teplice tam už máš návěstidla PVA Letnany good luck a když se zamotáš tak vem pro sichr svačinu + navi popř.zavolej a já tě navedu

Btw jdeme tam s XXXL Vendou ve čtvrtek po obědě nebudete tam někdo o víkendu tam budou sběrači plakátu to je tam masakr.

jenomze kočko, ta Veletrzni je prave prilehla k tomu (pocitam stale zavrenymu) Vystavisti... a Woodman se ptal prave na ty nestandardni mista... teda IMHO AFAIK Alhamdulillah Grin
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

radosek
Přidané 24.02.2011 09:00

Registrace: 27.08.07
... a pokud se budeš chtít Praze (která je zasekaná v Tebou popisovanou dobu stoprocentně) pro jistotu vyhnout úplně, vezmi to v Řevničově rovně přes Slaný a Velvary. Najedeš na 18. km na E55 - D8 a dojedeš zadem až do Letňan, aniž bys musel jakkoli zalíždět do Prahy...thumbs up

EDIT:

... a Pražáků se na cestu neptej, ti žijí na jiné planetě...

Kdyžtak volej 608 887 912...

Ahoj R.
Upravil radosek dne 24.02.2011 09:02

Vjetrnik
Přidané 24.02.2011 09:15

Registrace: 09.10.07
to Lesnímuž: okolo Holešovického výstaviště jsou již koleje opraveny a je to průjezdné. Pokud by jsi chtěl společnost, možná bych nakonec na výstavu vyrazil...

to Hicks: Alah Agbar...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

VasekPraha
Přidané 24.02.2011 09:16

Registrace: 21.10.08
Woodman napsal:

ahoj, záleží, odkud jedeš, jestli ze západního Rájce u K. Varů, nebo z některého z východních Rájců (Šumperk, Blansko...?) - Motosalon je v Letňanech http://www.bvv.cz... a ty jsou na SV Práglu, takže záleží na směru, odkud dorazíš, z V by to neměl být žádný problém, ze Z už se dá relativně projet i Letná mimo špičku či prac. dny, každopádně měj oči na šťopkách, Good luck!
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

radosek
Přidané 24.02.2011 09:22

Registrace: 27.08.07
VasekBohnice napsal:
ahoj, záleží, odkud jedeš...

... v nadpisu to má... KV...Wink

parizek
Přidané 24.02.2011 09:37

Registrace: 08.10.10
Z Vokovic to jezdim pres Evropskou, Letenakem rovne pres Rohanske nabrezi a nahoru na Liben, u Bulovky se napojim na magistralu ven a sjedu na Letnany...
Smile
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan Smile
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT

www.parizek.pise.cz
Woodman
Přidané 24.02.2011 10:43

Všem díky za rady, vezmu to teda na férovku "středem" a nějak to dopadne. Že bych se úplně ztratil nehrozí, budu sebou mít navigátorku, mojí drahou "poloviční pražačku". Šlo mi fakt hlavně o případné uzavírky apod.
to Vjetrník: Rád Tě uvidím, předběžně budu na výstavišti mezi cca 10-13hod, následný program organizuje žena helpless

VasekPraha
Přidané 24.02.2011 10:51

Radosek napsal:
VasekBohnice napsal:
ahoj, záleží, odkud jedeš...

... v nadpisu to má... KV...Wink

no já nevěděl, jestli to není třeba Kurviná Grin

VasekPraha
Přidané 24.02.2011 11:00

Woodman napsal:
Všem díky za rady, vezmu to teda na férovku "středem" a nějak to dopadne. Že bych se úplně ztratil nehrozí, budu sebou mít navigátorku, mojí drahou "poloviční pražačku". Šlo mi fakt hlavně o případné uzavírky apod.
to Vjetrník: Rád Tě uvidím, předběžně budu na výstavišti mezi cca 10-13hod, následný program organizuje žena helpless

Já bych to vzal ve všední den přes Slaný, je to naprostá pohoda oproti Práglu http://maps.googl...81&z=9
Upravil VasekPraha dne 24.02.2011 11:01

Efendi
Přidané 24.02.2011 13:35

Registrace: 22.04.10
Bob napsal:

Nejjednodušší, osvědčená. Jedinej zádrhel je objížďka u strahovskýho tunelu, ale ta tam už tuším byla i před rokem. Přes Slaný je to teď solidní vopruz, protože si to tam tudy zkracují hejna kamionů od MB, TP a na kruháku se to tam štosuje. (předpokladám, že jedeš autem)

Woodman
Přidané 24.02.2011 16:36

Ještě jednou dík všem za rady a nabídky.

Woodman
Přidané 03.03.2011 19:26

Vjetrnik napsal:
to Lesnímuž: okolo Holešovického výstaviště jsou již koleje opraveny a je to průjezdné. Pokud by jsi chtěl společnost, možná bych nakonec na výstavu vyrazil...

to Hicks: Alah Agbar...

Platí cca 10-13... telefon máš v PM.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 91
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.21 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI