Čau pražulíni, chystám se v pátek 4.3 na Motosalon a jelikož jsem v naší stověžaté matičce měst byl naposled loni, tak mě zajímá, co je nového na místních silnicích (kromě výmolů po zimě), nerad bych se zbytečně někde zasekl. Budu projíždět mezi 9-10 hod, tak kudy teda nejsnadněji...? Dík.
Případné poznámky o "senochrupech, sedlácích a vidlích" si nechte, jo?
Woodman napsal:
Čau pražulíni, chystám se v pátek 4.3 na Motosalon a jelikož jsem v naší stověžaté matičce měst byl naposled loni, tak mě zajímá, co je nového na místních silnicích (kromě výmolů po zimě), nerad bych se zbytečně někde zasekl. Budu projíždět mezi 9-10 hod, tak kudy teda nejsnadněji...? Dík.
no... musis projet nejkritictejsima mistama at chces, nebo nechces.
a) bud okolo Narodniho divadla dal podel brehu Karmelitskou
c) Resslovkou
nebo to vezmes po okruhu...
Okolo desate se to ZACINA uvolnovat, 9 povazuj za hodne problemovou hodinu. Ja tohle jezdim denne okolo 12te a to je az na vyjimky dost volno.
---
jo pozor... je/bylo zavreny Vystaviste v holesovicich... prilehly ulice jsou samozrejme narvany kvuli tomu.
Upravil hicks dne 24.02.2011 08:43
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
čus Woodmane,ted se jede dobře i centrem ta 10 je už ok takže přijedeš od KV kolem autohausu Klokočka pořád rovně kolem břevnova,na letnou,kolem sparty,projedeš Veletržní dolů na konci doleva,jseš na argentincký v holešovicích na křižovatce doleva a pořád nahoru směr Teplice tam už máš návěstidla PVA Letnany good luck a když se zamotáš tak vem pro sichr svačinu + navi popř.zavolej a já tě navedu
Jak by napsal náš top IQ člen imho je to velmi easy-ahoj Kubajs
Btw jdeme tam s XXXL Vendou ve čtvrtek po obědě nebudete tam někdo o víkendu tam budou sběrači plakátu to je tam masakr.
Bob napsal:
čus Woodmane,ted se jede dobře i centrem ta 10 je už ok takže přijedeš od KV kolem autohausu Klokočka pořád rovně kolem břevnova,na letnou,kolem sparty,projedeš Veletržní dolů na konci doleva,jseš na argentincký v holešovicích na křižovatce doleva a pořád nahoru směr Teplice tam už máš návěstidla PVA Letnany good luck a když se zamotáš tak vem pro sichr svačinu + navi popř.zavolej a já tě navedu
Btw jdeme tam s XXXL Vendou ve čtvrtek po obědě nebudete tam někdo o víkendu tam budou sběrači plakátu to je tam masakr.
jenomze kočko, ta Veletrzni je prave prilehla k tomu (pocitam stale zavrenymu) Vystavisti... a Woodman se ptal prave na ty nestandardni mista... teda IMHO AFAIK Alhamdulillah 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
... a pokud se budeš chtít Praze (která je zasekaná v Tebou popisovanou dobu stoprocentně) pro jistotu vyhnout úplně, vezmi to v Řevničově rovně přes Slaný a Velvary. Najedeš na 18. km na E55 - D8 a dojedeš zadem až do Letňan, aniž bys musel jakkoli zalíždět do Prahy...
EDIT:
... a Pražáků se na cestu neptej, ti žijí na jiné planetě...
to Lesnímuž: okolo Holešovického výstaviště jsou již koleje opraveny a je to průjezdné. Pokud by jsi chtěl společnost, možná bych nakonec na výstavu vyrazil...
to Hicks: Alah Agbar...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Woodman napsal:
ahoj, záleží, odkud jedeš, jestli ze západního Rájce u K. Varů, nebo z některého z východních Rájců (Šumperk, Blansko...?) - Motosalon je v Letňanech http://www.bvv.cz... a ty jsou na SV Práglu, takže záleží na směru, odkud dorazíš, z V by to neměl být žádný problém, ze Z už se dá relativně projet i Letná mimo špičku či prac. dny, každopádně měj oči na šťopkách, Good luck!
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Z Vokovic to jezdim pres Evropskou, Letenakem rovne pres Rohanske nabrezi a nahoru na Liben, u Bulovky se napojim na magistralu ven a sjedu na Letnany... I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
Všem díky za rady, vezmu to teda na férovku "středem" a nějak to dopadne. Že bych se úplně ztratil nehrozí, budu sebou mít navigátorku, mojí drahou "poloviční pražačku". Šlo mi fakt hlavně o případné uzavírky apod.
to Vjetrník: Rád Tě uvidím, předběžně budu na výstavišti mezi cca 10-13hod, následný program organizuje žena
Woodman napsal:
Všem díky za rady, vezmu to teda na férovku "středem" a nějak to dopadne. Že bych se úplně ztratil nehrozí, budu sebou mít navigátorku, mojí drahou "poloviční pražačku". Šlo mi fakt hlavně o případné uzavírky apod.
to Vjetrník: Rád Tě uvidím, předběžně budu na výstavišti mezi cca 10-13hod, následný program organizuje žena
Já bych to vzal ve všední den přes Slaný, je to naprostá pohoda oproti Práglu http://maps.googl...81&z=9
Upravil VasekPraha dne 24.02.2011 11:01
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Bob napsal:
Nejjednodušší, osvědčená. Jedinej zádrhel je objížďka u strahovskýho tunelu, ale ta tam už tuším byla i před rokem. Přes Slaný je to teď solidní vopruz, protože si to tam tudy zkracují hejna kamionů od MB, TP a na kruháku se to tam štosuje. (předpokladám, že jedeš autem)
Vjetrnik napsal:
to Lesnímuž: okolo Holešovického výstaviště jsou již koleje opraveny a je to průjezdné. Pokud by jsi chtěl společnost, možná bych nakonec na výstavu vyrazil...