Ahoj,
jezdim s VX-3 a jsem s ni spokojenej, ale na novou sezonu premyslim, ze poridim Tour X3. Mam dotaz kdo ji mate, jak je to s kombinaci plaxi a MX brejli? Staci odklopit plexi a nadat bryle, nebo musim plexi nejak sundat? Pokud by se muselo plexi sundavat, tak to nema cenu, pokud by stacilo jen odklopit nahoru, tak je to mozna reseni pro nepriznive pocasi.
Zdarec,já teda nemám ani jednu ze značek,ale myslím si,že to plexi se bude muset uplně sundávat pryč.Páč co jsem tak koukal,tak na fotkách bylo vždycky sundaný.Pokusim se dohledat obrázek a zinknu ho sem...
Není to sice ten obrázek co jsem hledal,ale to nevadí... Plexi tam určo není.
Kubrt přiložený následující obrázek:
[85.3Kb]
Upravil Kubrt dne 25.02.2011 10:10
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj, mám tu na obrázku od Kubrta. Plexi při mx sundávám. Až pojedu do garáže můžu to vyzkoušet, ale myslím si, že to nepůjde.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Prečo neuvažuješ nad UVEX ENDURO? ja ju mám plexi dávať dole nemusím a jazdím v nej aj pri mínusových teplotách a plexi sa nehmlí - okuliare dávam len keď predpokladám hrubú špinu.
Ta UVEX ENDURO je uplně parááádnííí,ta karbonová.Jen ta cena je trošku nad moje současné úspory.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Uvex dobry, jezdil jsem v ni pred par lety, ale pak jsem presedlal na Arai a menit uz nebudu. Mam VX-3 a MX bryle a myslel jsem, ze bych kdyz treba prsi mx bryle zahodil a sklopil plexi. Vidim, ze to nejde, tak si koupim radeji znovu VX-3, kdyz soucasna uz je pet let stara.
Jezdim vetsinou jako druhy, takze plexi nejde, mel bych porad plny oci prachu, uz jsem to jednu sezonu zazil jeste s intergalkou a stacilo.
MX bryle krom horsiho zorneho pole, na coz jsem si zvykl, maji pro mne jedinou nevyhodu, ze pokud prsi, tak se proste zacnou mlzit a nic te nezacharni, leda zastavit u pumpy ajit na wc na 11 min pod fukar cele ususit :-) Zname to vsichni, kdyz clovek potrebuje zrovna z dovolene dlouhy presun domu a treba cele Nemecko jede v desti, tak je to na masli...
BMW R1150GS MY02
Souhlasím s tebou, taky bych šel znovu do Arai. Já teď sháním něco echt MX a vyzkoušel jsem ledacos, ale tak jako Araika mě nic nesedí.*pissed*
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Je to trochu mimo,ale já půjdu asi do tohodle škopku.Je to podobný jako ta araika.Pokud chceš do této helmy dát brýle tak musí plexi ven.Myslím že to bude s araikou stejný.Je to model 2011 karbon/kevlar.Cena myslím že dobrá a ze všech těch enduro helem se mi líbí opravdu nejvíc...!!! http://www.emilio...-white-580
No on tento typ helmy krome dobre vzhledu ma jen malo dobreho. Jedina vec, ktera je lepsi nez klasicka integralka je stitek proti slunicku. Jinak do ni jenom vic fouka. DObre, v offu se v ni lepe dejcha, ale tam je zase na nic to plexi a tak porad dokola...
BMW R1150GS MY02
Na podzimni polnackovani bych rad vyndal plexi na me tour x4 a nasadil nejake bryle.
Mate nekdo prosim zkusenost jake dobre zapadnou? Chapu ze asi zalezi i na velikosti a obliceji ale beru jakykoli tip a pripadne i shop v praze kam dojet zkouset.