Ahoj, kdo chce a může, přidejte se k nám ve čtvrtek v poledne v Letňanech na výstavě Motosalon 2011 http://www.bvv.cz..., o víkendu tam bude zřejmě děsně narváno, bude nás víc a možná přijde i zdejší megaselebrita XXS Bob
Upravil VasekPraha dne 03.03.2011 22:12
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
ahoj, právě jsem se vrátil z Letňan a rád bych se podělil o zkušenost: podle mého subjektivního názoru je BMW K1600GT KING výstavy
jinak výstava je to celkem pěkná, BMW, KTM, Suzuki a Yamaha, i Moto Guzzi něco vytáhli, je tam hafec doplňků a tak, užil jsem si to i za ty ceny, který jsou sladěny na 150,- (vstup 150,-/ parkovné 150,-/ 2 kafe a voda 150,- s dýškem), mají tam čisté toalety, skvělé občerstvení a celkově z toho mám lepší pocit, než z Kočko-kolotočářů na Výstavišti
nechápu tento přístup, kdy zástupce Hondy na výstavu prý nedodal CrossRunner, neb je ještě někde na cestě po Evropě (není jisté, jestli má vůbec na výstavu namířeno a doufám, že jsem jej nepřehlédl) a CrossTourer, vymodlený nástupce Varana, je JEN KONCEPT, který prý proto vystaven nebude - je tam vystaven jediný Varan v bílé, absolutní holota za 309.000,- bez kufrů atd. - třeba jsem moc kritický, protože jsem se na ty Crossy moc těšil a fandil jsem Hondě, aby vytáhla trumf...
to Venca: špatněs koukal....ta z menších Hond na výstavě je...a KING výstavy je NESMYSL......velikostí jej předčí GoldWing a zajímavostí třeba Flatrack Yamaha
A trumf to nebude už vůbec....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
BMW K1600GT mi pri pohledu pouze ze predu trochu pripomina skutr.Kdyz cestaka,tak RT vedle se mi libilo vic.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
parkovne ani nekomentuju.. Docela me prijemne prekvapil pristupem a zasvecenym komentarem manik ve Wundrlichu,nakonec jsem i udelal malou utratu. Jinak ale dost lokalni vystava.
To Vjetrník:když jsme tam byli s Vendou kolem 13hod tak tam crossrunner ještě nebyl prej na cestě v kamionu z holandska a zítra už tam nebude také bo putuje na jinou výstavu,fakt honda nezklamala jedno ubohé holé varadero bez kufrů a ABS za 289tis s abs 309tis,děkuji dejte si obklad na hlavu měl jsem tam kamaráda vedoucího prodeje honda \jarov crosstourer je jenom na koncepci a nikdo neví kdy to bude příští rok v realu, fakt pingpongáčí spí.Super tenerka holátko za 350tis taky nic moc,chtěl jsem vidět new multistradu ta je asi v holešovicích,takže za mě pozitiva z výstavy.
-málo lidí
-dobré občerstvení,dobrá káva v kavárně,čisté záchody
-z motorek, 2010 gs mám v garáži,takže pro mě vrchol bylo k 1600 gt je to fakt nádhera.
to Jarys: SuperTenerka je hvězda, když se na ní člověk sveze...na stojanu to za srdce nechytne...
Vjetrnik napsal:
to Venca: špatněs koukal....ta z menších Hond na výstavě je...a KING výstavy je NESMYSL......velikostí jej předčí GoldWing a zajímavostí třeba Flatrack Yamaha
A trumf to nebude už vůbec....
koukal jsem dobře, jak to jen šlo, každému se NAŠTĚSTÍ líbí něco jiného> až zestárnu, osedlám zřejmě Triumf Rocket III 2,3L třívál, to je tak motka k mému tělesu akurátní - mr*ka z Milwaukee mi nesmí přes práh
1600GT je pro MĚ fakt to nej, co jsem tam viděl, pro MĚ
to Venca: nic si z toho nedělej.....Stáni nej byla červenobílá Vespa a květinkovaná přilba Bye ...jestli to bude jednou v garáži, tak si to ale budu tajně půjčovat
Vjetrnik napsal:
to Venca: nic si z toho nedělej.....Stáni nej byla červenobílá Vespa a květinkovaná přilba Bye ...jestli to bude jednou v garáži, tak si to ale budu tajně půjčovat
jak říkáš - Luci jsem od Vespiček tahal téměř násilím
To: Jarys ta tenerka přední světlo to je tdm no a cenovka když ji vybavíš,abs,boční kuifry jseš někde na 380k,zkrácení ti to řeknu takhle kamarád prodejce v DE co mají společné dealerství Bmw + Yamaha tak na jednu super tenere prodají 10 gs 1200 to stací ne.Čekali od toho velkej hit,ale v rajchu je to propadák.
Kluci kdo budetemu kočky dole v holešovicích sedněte a napište něco o té new multistrade co má 150PS!
Bobe a jel jsi na NewMultistradě? Je to čistě silniční motorka s polokapotou, kde je zajímavý motor, protože jede jako z praku...ale zbytek? Spolujezdec bída, ani pilot nemá díky svodům místo na nohy na stupačkách, elektronika které bych věřil ještě méně, než té u BMW...na výlet na Glockner a zpátky pro jednoho se spaním po hotelech fajn...ale nic víc...