Zdravím pánové,tak abyzme tu neřešili enom oleje a gumi tak taki neco přispjeju.Na moto bez abs sem si uš tak přet třema rokama vitvořil takoví kastlík.Mám vněm klíňák,fajfkokábl,sadu žárovek,eletrikářskí páski,nejakí šrůpki,hadicu na bensin,sponki...Krabičku sem navohibal z pozink plechu a snýtoval,přichicení je tam nachistaný už z fabriki.Pro jistotu sem na dno vivrtal ďirku gdybi se tam dostala voda ale soudě podlevá teho jak to bilo zaprášený tak tam ani nekápne...Abich se do ní dostal stačí povolit nádrž a trochu pozvednůt...To čučíte... Víška 160,šířka 170,délka 110 mm.
Bohumil přiložený následující obrázek:
[129.84Kb]
Upravil Paji dne 28.02.2011 23:30
Kupredu spatki ni krok...
Jo to je super. Taky jsem si riakl, ze tam vozim jenom vzduch, jen nemam vubec cas neco vymyslet. Nedela neco TT, nebo Marcel? :-D Sorry, blbej for... Ale kdyby nekdo prisel s nejakym sikovnym resenim, tak bych se vubec nebranil a i zaplatil :-)
BMW R1150GS MY02
Nad tím jsem taky přemýšlel,když jsem demontoval a vyjmul ABS modul... Jenže kvuli dostání se dovnitř se mě nechce sundávat celá banda,bo se do těchto míst jen přizvednutím nedostanu... Mám asi krátky hadice či co
Ale nápad je to dobrej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No mám tam takový vjeci který sou uš potřeba na vječí akci.Nejakí drobnosti mám ešče v taštičce na řiditkach... Zas takovej problém se tam dostat to ale neni.Nádrž je na jedným šrůbu a celou ju pozvednu a šupnu dozadu.Máš kubrte asi fakt krati hadice...
bohumil napsal:
No mám tam takový vjeci který sou uš potřeba na vječí akci.Nejakí drobnosti mám ešče v taštičce na řiditkach... Zas takovej problém se tam dostat to ale neni.Nádrž je na jedným šrůbu a celou ju pozvednu a šupnu dozadu.Máš kubrte asi fakt krati hadice...
asi jo... Já mám zase "pudřenku"
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No jako ohřívačka klobásek by se to asi dalo použít Né opravdu je to dobrej nápad, protože GS skoro žádný úložný prostory nemá a věci který nepotřebuje skoro vůbec (nářadí), tam klidně být můžou. Já pořád tahám nářadí po kufrech a zabírá to dost místa
bohumil napsal:
Zdravím pánové,tak abyzme tu neřešili enom oleje a gumi tak taki neco přispjeju.Na moto bez abs sem si uš tak přet třema rokama vitvořil takoví kastlík.Mám vněm klíňák,fajfkokábl,sadu žárovek,eletrikářskí páski,nejakí šrůpki,hadicu na bensin,sponki...Krabičku sem navohibal z pozink plechu a snýtoval,přichicení je tam nachistaný už z fabriki.Pro jistotu sem na dno vivrtal ďirku gdybi se tam dostala voda ale soudě podlevá teho jak to bilo zaprášený tak tam ani nekápne...Abich se do ní dostal stačí povolit nádrž a trochu pozvednůt...To čučíte... Víška 160,šířka 170,délka 110 mm.
...ještě tam dáš rozměry......teď už jen čekat až někdo udělá to samý 1:1 a bude vymalováno.Zase vlákno na 10 stran
Jinak dobrej nápad.Já tam mám kompresor a alarm,tak se mi tam toho už moc nevejde
Upravil L dne 28.02.2011 21:18
Aha zapoměl sem si to nechat patentovat.Tak teda kopírování povoluju ale autorskí poplatek je jedno pivo na dalším sraze GS.Gdo nezaplatí tak ať si škubne haksnů
aco tohle componenti(viz obrázeg) punde to přidělat na vnitřni stranu nosiče,gde není vífug,ale nesmí to bít nějaká zužená verzion
bystricke přiložený následující obrázek:
Tak to já jsem žádnej kastlík nebastlil-na to sem moc línej,podobný věci jako psal Bohumil jsem dal do starý krabičky od lékárničky a zajistil koženým postrojovacím řemínkem z ármyšopu. Ještě to teda musím přestříknout třeba na černo,páč je krabička červená a trochu na sebe upozorňuje