Tak jsem se vrátil z výstavy, i když výce jak půlka vystavovaného zboží byly "motorky" z číny podařilo se mi prodrat až k stánku BMW, (tam jsem strávil skoro hodinu B-) ) Nejvíce jsem se těšil na 8-stovku, (po cestě na výstavu jsem si zakoupil ČMN kde je její exkluzivni test) bohužel ji ale vystavovali v černé barvě, ta mě moc nesedí. Ale přes to jsem se povznesl, po usednutí na sedlo jsem byl zklamaný, poměrně ostré hrany sedla by po delší ceste nepřijemné ale test v ČMN tvrdí že to jde) ale každý zasvědcený fanda i nedpustil nerýpnout, dále je sedlo hodně zúžené, takže jsem hravě dostal téměř celou podrážkou na zem (na dakarovi stojím na špičkach) Dále mi vadí relativně odkytý motor ale to se doufám dožene pořadnými padáky od TT. Dále mě mrzí že v základním modelu nejsou ani ABS a ani vyhřívané rukojeti ani helfty. No měli by napřes rok udětat verzi dakar :-) Ale i přez všechny černé puntíky je to nádherny stroj. Zbytek uvidím až po testovací jízdě. :-)
jarax napsal:
ty nohy na zemi budou asi tím, že na předvádění tam mají verzi se sníženým sedlem
ja jsem něco takového předpokládal ale nechtěl jsem to mínit na 100% pač to bylo poprve co jsem jí osobně vyděl...
No a abych se s někým pobavil? Byla tam jedna slečna co už zhřejmě rozdala všechny usměvy, a otráveně seděla za pultem, pak jsem se dotázal jednoho vystavovatele, a ten o tom věděl asi jako já... :-)