Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS

dojmy z 8-stovky na výstavě
Twelfy
Přidané 07.03.2008 21:49

Registrace: 10.05.07
Tak jsem se vrátil z výstavy, i když výce jak půlka vystavovaného zboží byly "motorky" z číny podařilo se mi prodrat až k stánku BMW, (tam jsem strávil skoro hodinu B-) ) Nejvíce jsem se těšil na 8-stovku, (po cestě na výstavu jsem si zakoupil ČMN kde je její exkluzivni test) bohužel ji ale vystavovali v černé barvě, ta mě moc nesedí. Ale přes to jsem se povznesl, po usednutí na sedlo jsem byl zklamaný, poměrně ostré hrany sedla by po delší ceste nepřijemné ale test v ČMN tvrdí že to jde) ale každý zasvědcený fanda i nedpustil nerýpnout, dále je sedlo hodně zúžené, takže jsem hravě dostal téměř celou podrážkou na zem (na dakarovi stojím na špičkach) Dále mi vadí relativně odkytý motor ale to se doufám dožene pořadnými padáky od TT. Dále mě mrzí že v základním modelu nejsou ani ABS a ani vyhřívané rukojeti ani helfty. No měli by napřes rok udětat verzi dakar :-) Ale i přez všechny černé puntíky je to nádherny stroj. Zbytek uvidím až po testovací jízdě. :-)

jarax
Přidané 07.03.2008 22:09

Registrace: 16.05.07
ty nohy na zemi budou asi tím, že na předvádění tam mají verzi se sníženým sedlem Smile

http://www.mototrip.info
low
Přidané 08.03.2008 00:21

Registrace: 11.01.08
mno treba ve stredu na me nalehani tam dali standardni a presto, ze jsem prcek jsem dosahnul docela pekne

Twelfy
Přidané 08.03.2008 11:38

Registrace: 10.05.07
jarax napsal:
ty nohy na zemi budou asi tím, že na předvádění tam mají verzi se sníženým sedlem Smile

ja jsem něco takového předpokládal ale nechtěl jsem to mínit na 100% pač to bylo poprve co jsem jí osobně vyděl...
No a abych se s někým pobavil? Byla tam jedna slečna co už zhřejmě rozdala všechny usměvy, a otráveně seděla za pultem, pak jsem se dotázal jednoho vystavovatele, a ten o tom věděl asi jako já... :-)

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F800GS, F700GS a F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 56
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,701
Nejnovější člen: Kovi

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.19 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI