ahoj, můžeš prozradit jakej to byl zámek? Chi si pak k motorce koupit Abus tak mi jde o to jestli to nebyl zrovna on. Jinak přeju ať to hledání dobře dopadne
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
ahoj, můžeš prozradit jakej to byl zámek? Chi si pak k motorce koupit Abus tak mi jde o to jestli to nebyl zrovna on. Jinak přeju ať to hledání dobře dopadne
po netu se potulovalo video kde testovali řetězy a pákovkama střihly všechny. A to byli i **** kvalitní řetězy co byli tlustý jako prase
YAMAHA TDM850
Abus to nebyl byl to zámek luma ale když mi to v paolu v čakovické prodejně vychvalovali tak jsem jim věřil no a to stím obejvákem je pravda ja to z něho před 4 dny vytáhnul.
proto je třeba:
- mít oko ve zdi,
- motorku přistavit ke zdi aby byl přístup k zámku co nejhorší
- zámek nemít na zemi ale např. provlečený teleleverem, či jednou trubkou přední vidlice, a přímo pak do toho oka na zdi
- prostě základ nemít řetěz na zemi...
HonzaGS-SV napsal:
proto je třeba:
- mít oko ve zdi,
- zámek nemít na zemi ale např. provlečený teleleverem, či jednou trubkou přední vidlice, a přímo pak do toho oka na zdi
HonzaGS-SV napsal:
proto je třeba:
- mít oko ve zdi,
ty nůžky pak jen tak neudržíš ve vzduchu...
Myslím, že je to uplně jedno. Sice to možná půjde hůř a zloděj si s tím pohraje o minutu déle, ale to je asi tak vše. Pak bych tedy asi měl vytrhat veškeré zásuvky ze zdi a rozbít žárovku, aby to měl zloděj těžší, né? Oko v cihelné zdi taky nic moc, to za chvíli vysekám majzlem. No myslel jsem, že ty řetězy vydrží víc.....
BMW R 1100GS vzor kačer