Kuci,pora%dte...Po nastříkání nádrže, výměně paliv. filtru jsem nasazoval nádrž, hadice jsem napojil tak jak jsem si to snad pamatoval a označil, nalívám benzin a asi po 6ti litrech mě začal vytékat jednou z těch dvou hadiček s menším průměrem - ta je vyvedena za pravou přední stupačku....
jinak asi s těma 5ti litrama v pohodě chytla a jela pěkně.....může mě někdo poradit v čem já lama dělám chybu???
díky za rady...
jo, R1100GS r.v.1997...
A lial si to priamo do nadrze ako na pumpe alebo iba nejako nuzdovo z niecoho do priestoru viecka, pokial viem tam je ten prepad vyvedeny?? Ak si to lial iba nejako do viecka - priestor pod otvorenym vykom aj tade t ito mohlo tiect myslim.
možná... pokud jsi utrhnul nebo upadla hadička připojená uvnitř nádrže do nátrubku prostoru u víčka na odvod horkem vytlačenýho benzínu. Ta upadená hadička leží bezvládně v nádrži a vytéká přesní natankovanej benzín
Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně, ale tak by to snad mohlo být
Upravil mara dne 12.03.2011 15:48
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Mara napsal:
možná... pokud jsi utrhnul nebo upadla hadička připojená uvnitř nádrže do nátrubku prostoru u víčka na odvod horkem vytlačenýho benzínu. Ta upadená hadička leží bezvládně v nádrži a vytéká přesní natankovanej benzín
Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně, ale tak by to snad mohlo být
napsal sji to perfektně... vše zkontroluju... díky
horac napsal:
A lial si to priamo do nadrze ako na pumpe alebo iba nejako nuzdovo z niecoho do priestoru viecka, pokial viem tam je ten prepad vyvedeny?? Ak si to lial iba nejako do viecka - priestor pod otvorenym vykom aj tade t ito mohlo tiect myslim.
jt napsal:
Možná ti netěsní hadičky od přepadu na desce u čerpadla.
chápu to správně - na ty 2 kovový koncovky v nádrži - jsou na obrázku v kroužku - jsou z druhý strany napojeny 2 hadičky,a ty jsou vyvedený jako přepad za pravou stupačku??nevím, měl jsem to znova rozdělaný, a je to jako na obrázku...ale hlava mě to nebere - když hladina benzínu vystoupá k těm kovovým bazmekům, tak přeci benál začne vytékat ven... a nad tím je dle mě ještě cca místo na 10 litrů??
asi na hadičkách udělám uzle a bude to....
Upravil zmijon dne 20.03.2011 19:15
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Přesně jak říká Zmijón.Možná je máš zapojený,ale netěsnijou ti.Ty hadičky vedou z víka nádrže na panel čerpadla a od tud ven za stupačku.
jt přiložený následující obrázek:
dastr napsal:
chyba je mě jasná, mehanik mě nepřipojil po výměně vnitřní hadičky.....ale že mě to nenapadl....
díky všem za rady....
Takového mechanika je třeba pověsit za kule do průvanu...
R 100 GS PD, 1995
R 1200 GSA, 2012
R 1100 GS, 1998
F 650 GS, 2005
XT 600 Z TÉNÉRÉ, 1990
Historie: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz