Moc s tebou Bystrickej nemůžu souhlasit, protože Motoklub ČR má celou akci pěkně připravenou a zorganizovanou (tedy předešlé ročníky) a když se podíváš, co máš v ceně, tak to celkem odpovídá. Takže díky za upozornění Charlie.
já sám akci chválit nebudu. To nechám na vás co jste ji už zažili. Jedno však mohu řící. Lidé se k nám rádi vracejí a my vás rádi opět vidíme.
Cena skutečně zahrnuje kompletní bohatou stravu za 3 dny a účast na veškerých pořádaných subaktivitách a pak ještě nejaké překvapení.
Z hlediska organizace akce je výhodnější pokud tam je účastník od pátku do neděle. I účastnící akce jsou spokojenější, pokud z toho není "průchoďák". Je to i o zabezpečení areálu, o bezpečnosti účastníků, plánování parkovací a ubytovací kapacity, množství jídla apod.
I v minulých ročnících přijelo pár lidí až v sobotu. Cena vstupného pak byla adekvátně upravena. Nedělejme z toho, ale prosím běžnou alternativu účasti.
já sám akci chválit nebudu. To nechám na vás co jste ji už zažili. Jedno však mohu řící. Lidé se k nám rádi vracejí a my vás rádi opět vidíme.
Cena skutečně zahrnuje kompletní bohatou stravu za 3 dny a účast na veškerých pořádaných subaktivitách a pak ještě nejaké překvapení.
Z hlediska organizace akce je výhodnější pokud tam je účastník od pátku do neděle. I účastnící akce jsou spokojenější, pokud z toho není "průchoďák". Je to i o zabezpečení areálu, o bezpečnosti účastníků, plánování parkovací a ubytovací kapacity, množství jídla apod.
I v minulých ročnících přijelo pár lidí až v sobotu. Cena vstupného pak byla adekvátně upravena. Nedělejme z toho, ale prosím běžnou alternativu účasti.
Těším se s vámi na viděnou.
Charlie
taky se na tebe chalie těším a doufám že letos nás střízliví nedostanou,už dávám dohromady bandu se kterou tam dovalíme
Cena mi nepripada hrozna prave proto, co vsechno je v ni zahrnuty.
Lezi mi to v hlave, rad bych, ale nikoho tam neznam, ani z webu BMW klubu nikoho neznam a tak proste nevim.
Takze budu rad, kdo pojede z tohoto fora, kdyz to sem napise.
Alda napsal:
Cena mi nepripada hrozna prave proto, co vsechno je v ni zahrnuty.
Lezi mi to v hlave, rad bych, ale nikoho tam neznam, ani z webu BMW klubu nikoho neznam a tak proste nevim.
Takze budu rad, kdo pojede z tohoto fora, kdyz to sem napise.
Charlie, prozradis nam jaky je maximalni pocet ucastniku, to abychom vedeli jak dlouho muzeme vahat Ja lamu kamose at jede taky, ale sam jsem na vazkach.
Je to dáno ubytovací kapacitou hotelu, potažmo volným místem pro stany. Takže suma sumárum nechceme jít přes 250 účastníků. Za první 2 dny, kdy byla spuštěna on-line registrace se registrovalo 65 motorkářů.
Kdo ještě na BMW MOTO FESTu nebyl, tak vězte, že to není klasický motorkářský sraz, kde se jen chlastá. Je to hlavně o pohodě, zajímavém programu, dobrém jídle, kvalitním ubytování, bezpečnosti účastníků. Můžete se tam potkat s kolegy z Čech, Slovenska, Německa a Polska. Alda se tedy nemusí bát, že je to nějaká uzavřená komunita.
Areál, kde se letošní BMW MOTO FEST koná je osvědčený a již jsme jej jednou využili. Pro letošní sezónu prošel rekonstrukcí a je tak ještě zajímavější.
Věřím, že se tam bude mít přiležitost osobně poznat i několik příznivců těchto stránek.
ono se tam nechlastá a proč se tam teda chodí po čtyřech?? jo loni sem tam byl a je to hodně vydařená pohohová akce a nemusí se nikdo bát že by nezapadnul a je i jedno na čem přijede,já sem přijel na BMW a nevihodili mě tak to už mužete přiject na čemkoli budu se tamna vás těšit,jo a budu pořádat trochu hromadnější odjezd ze Staré Boleslavi jako tomu bylo loni,teda nakonec sme odjížděli jen 4 ale nevadí letos to bude třeba lepší,dám to sem včas vědět,myslim že Třeba pro Aldu je to při cestě a už tam prostě nepřijede sám
Alda napsal:
Chlapi tak ja fakt nevim. Ale faakt nevim.
Pritelkyni potrebuju mit v praci. Takze bych jel bez ni, nebo s ni, ale jen so-ne.
Kdybych jel bez ni, tak bych ocenil jet spis jen pa-so.
No neviiiim.
jo tak stim ti nikdo nepomůžem,jedině že by potom z práce dovalila za tebou
..každopádně celý český BMW motonárod bude i nadále s napětím sledovat ,zdali si Alda ve svém neskutečně nabytém programu najde onen volný víkend a dokáže to,čím překvapí nejednoho z účastníků....prostě a jednoduše přijet.
Topol napsal:
..každopádně celý český BMW motonárod bude i nadále s napětím sledovat ,zdali si Alda ve svém neskutečně nabytém programu najde onen volný víkend a dokáže to,čím překvapí nejednoho z účastníků....prostě a jednoduše přijet.
měli bysme možná Aldu ještě nějak víc motivovat tak co kdyby třeba když se mu to teda podaří vymyslet nás pozval na pivotoje dobrá motivace proč přiject né
...spíš bych rozjel sázkovku-můj tip je,že bude koketovat s myšlenkou příjezdu do poslední chvíle ,potom ale z rodinných neovlivnitelných důvodů nedorazí...ale nechám se překvapit.