mam prosbu, po zime mi asi piclo tesnenie zadneho tlmica, chcem to dat dohromady a vymenit tesnenie. VIete mi niekto poradit,ake oznacenia maju tie nahradne diely na vymenu??....
ADV je rok vyroby 2008 ma priblizne 14ooo km a vobec to nebolo jazdene brutalnym stylom po terene-proste cukricek.
pozeral som to aj na stranke,ale moc tu toho teda nie je....kupovat novy sa mi tiez nechce a skusim to dat takto dohromady. http://www.realoe...&fg=25
....sam si poslal odkaz na nahr.diely kde vidiš že je to jeden diel bez možnosti objednania nahradnych dielov na repasaciu,.....ale su tu už vlakna kde su kontakty na ludi ktory z tychto nerepasovatelnych tlmičou dokažu urobit repasovatelne,ale v akej kvalite nieviem ,takže skus trochu pohladat alebo ak bude niekto tak dobry napiše ti priamy kontakthttp://www.bmwgs....owstart=40
Upravil karcici dne 15.03.2011 13:08
....no neviem ako si na tom z vybavenym,ale už trebars na zhodenie zadnej pružiny treba par prippravkov a ak je ten tlmič nerozoberatelny ,,niektore vraj su rozoberatelne,, tak bez slušneho vybavenia s tym asi nepohneš ,čo som čital sa odstranuje ta zatka urezanym a nova sa vyraba a na puzdro sa reže zavit........pokial ti pustilo len to hydraulicke štelovanie predpetia pružiny to je len valec utesneny O kružkami to by sa doma dalo zvladnut
rozumieme sa...vyrobcu WP alebo Showa...
podla mna to bude len v tych O kruzkoch,pretoze vsetko funguje v pohode,ale pre kludny pocit to chcem mat celkom v poriadku.....toho oleja nevytieklo nejak velmi vela, ale poznas to...vsetko je o pocitoch....a tak budem kludnejsi,ked tu bude utesnene a doliaty olej...
....sam som zvedavy čo budemrobit ak mi odide zadny tlmič ja tym garažovym majstrom nejak neverim aj ked ohlasy tu boli docela priaznive a kupa noveho bude paleta.....s prednym som mal štastie vytiekol mi v Marocu a kamoš tu z fora mi predal skoro novy s z jeho motky ,,on daval tušim ohlinsy,, za kamaratsku cenu
po urcitych skusenostiach ohladom garazovych majstrov ako pises neverim ani ja....preto som sa rozhodol pustit do toho sam.....
keby som vedel,ze je picnuty s velkou chybou,tak som nuteny ho menit aj ja....ale toto nepovazujem este za odrovnany tlmic a hlavne,ked viem,ako sa na tej masine jazdi a kolko to ma poctivych km....:-(