Zdar,
jezdím na Dornych 57, GENO PNEUSERVIS, ve dvoře vlevo je pneuservis na moto.
Sobota je 8:00 - 14:00 h.
Umí vyvážit i zadní kolo.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
chara na videnske je v pohode, jestli jsou bmw znali nevim, ale gumy prezuji a vyvazi... sundavat se jim to moc nechce, ale kdyz se tvari moc kysele, tak si aspon muzes pujcit naradi oni si zatim nasadi vyvazovak na motorky
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Charlie napsal:
Mohu Ti doporučit našeho partnera - Chára Sport a.s.
Charlie
Partner jak prase - prodává vadný pneu a vůbec mu to nevadí ...
Chára sport určitě nebrat ...
já mám dobrou zkušenost a doporučuju - Chára sport Brno Vinohrady
Gumy prodávají nové, problém jsem neměl, sehnali TKC i Metzeller, přezuli včetně demontáže a montáže, můžeš i zůstat na dílně když máš strach jestli motce "neubližují"
všude dobře, s kávou nejlíp
Charlie napsal:
Charlie
Vidím, že moje doporučení je 4 roky staré, tak jej tedy aktualizuji. Síť pneuservisů Chára sport má stále naši podporu a je významným partnerem BMW MOTOCLUB CZ. Nemáme žádné informace o špatné kvalitě služeb.
Případně napiš, co konkrétně u nich dle Tebe nefunguje. Vedení firmy je velmi otevřené ke komunikaci a pokud někde nějaký problém je, tak se tím aktivně budou zabývat. Mohu Ti poskytnout kontakt na kompetentní osobu.
Saturnin napsal:
reklamuj ji, je to vadná série, tlak utíká kolem patky.. vůbec nechápu tak to můžou prodávat když o tom vědí...
To je totiž Chára-sport. Problém je jim znám ohledně svolávačky a neřeší to. Se divím, že má ještě gumy z loňska u mne se E-07 neohřejou.
Přesně - v roce 2013 mi chtěli prodat gumu z vadné série - a ještě mi lhali že se jedná o jinej rozměr - musel jsem jim ukázat na webu tohle: http://www.mitas....matik-e-07
Takže podle mě jsou to svině - nebojím se použít to slovo co riskujou životy pro prachy!
Charlie napsal:
Charlie
Vidím, že moje doporučení je 4 roky staré, tak jej tedy aktualizuji. Síť pneuservisů Chára sport má stále naši podporu a je významným partnerem BMW MOTOCLUB CZ. Nemáme žádné informace o špatné kvalitě služeb.
Případně napiš, co konkrétně u nich dle Tebe nefunguje. Vedení firmy je velmi otevřené ke komunikaci a pokud někde nějaký problém je, tak se tím aktivně budou zabývat. Mohu Ti poskytnout kontakt na kompetentní osobu.
Charlie
Informací o špatné kvalitě služeb v oblasti prodeje nebezpečných pneu a to úmyslně - jsem svědkem, ti najde pan GOOGLE. Proč bych já měl upozorňovat nějakou firmu? Aby začla psát všude do recenzí pochvalné komentáře pod falešnými nicky?
Když nemají dostatek sebereflexe a zdravého rozumu ...
Předávám tyto informace jako podnět pro zlepšení do Chára sport i do Mitasu (také náš dlouholetý partner). Pokud obdržím zpět nějakou informaci, tak jí sem dám.
Přesto si myslím, pokud Tě chtěl nějaký pracovník pneuservisu napálit, tak je mnohem lepší to řešit hned s vedením firmy než po více než roce na fóru. Dotyčný pracovník už mohl chodit o žebrotě a Ty by jsi tak zachránil třeba někomu život...
Přesto si myslím, pokud Tě chtěl nějaký pracovník pneuservisu napálit, tak je mnohem lepší to řešit hned s vedením firmy než po více než roce na fóru. Dotyčný pracovník už mohl chodit o žebrotě a Ty by jsi tak zachránil třeba někomu život...
Zde je vyjádření našeho partnera - společnosti Chára Sport, a.s. , které jsem právě obdržel.
Charlie ;-)
*** Společnost Chára Sport,a.s. úzce spolupracuje s Mitas, a.s. Pokud nás výrobce oficiálně informuje o stahování vadných šarží pneu, okamžitě všechny tyto šarže ze všech skladů stahujeme a vracíme výrobci. Následně telefonicky kontaktujeme zákazníky, kteří si mohli potenciálně tuto šarži koupit, bohužel ne na všechny máme kontakt. Pokud si zákazník takovéto pneu zakoupil před vyhlášením stahovačky má samozřejmě plné právo na reklamaci. Není v žádném případě v našem zájmu prodávat vadné šarže pneu. Nemáme žádný důvod k nekalému obohacování, jak se píše v diskuzi, za pneu jsme výrobci řádně zaplatili, po stažení pneu nám výrobce dodá namísto nich nové pneu. Nechápu tedy, proč bychom měli mít na prodeji vadných pneu jakýkoliv zájem. Zakladatel naší společnosti, můj otec, Josef Chára byl úspěšným motocrossovým závodníkem, stejně tak jako jeho otec a bratr, všichni na motorkách jezdíme, nikdy bychom vědomě neprodali poškozenou pneumatiku. Pokud nastala takováto situace na brněnské pobočce, jde o hrubé porušení pravidel společnosti, které mělo být okamžitě řešeno. Bohužel se k nám tato informace nedostala. Velice mě mrzí, že dochází k poškozování našeho jména na tomto chatu. Cílem naší společnosti je provádět služby na profesionální úrovni tak, aby od nás spokojení zákazníci odcházeli, ale také se k nám vždy rádi vraceli. Pokud se na mě obrátíte s něčím konkrétním, velice ráda Vám budu nápomocna a budu vše aktivně řešit.