Zdravím všechny. Staljsem se novým majitelem BMW F650GS a hned jsem narazil na menší problém a proto mám prosbu. Dokáže mi někdo poradit, kde bych sehnal držák kufru viz. foto. Moje dosavadní snahy všude selhaly. Za info předem díky. Kamen
Kamen přiložený následující obrázek:
Jěště mám jeden dotaz, jak je to přidělané? To se pouze zasune poze mimo toho původního krytu, nebo je to ještě nějak pojištěné. Já to viděl pouze na obrázku a padlo mi to do oka protože ten kufr zůstane relativně nízko, každá další montáž ho posadí vysoko.
Je to tam přidělaný dost bytelně. vepředu dvěma šroubama a vzadu taky, jediná úprava je že vyhodíš ten stříbrnej kryt. Je to fakt bytelný takže se pak na to nechá chytit kurtama při delším cestách místo topcasu lodní vak a náhradní gumy.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Díky SonGoku, už jsem to na doporučení TOLIho našel, ale to je pouze nosič a nemůžu se dopídit, jak to skompletovat s kufrem, zda je potřeba ještě plotna nebo jestli němci dodávají kufr, který se upíná přímo na toto. Zatím jsem to nenašel. Potřebuji minimálně 48 litrů kufr, abych tam dal 2 přilby.
Do roku 2002 origo plotna origo kufr, jednoduchý řešení. Na origo plotu by šla přidělat i jiná ale bude to vypadat divně.A pak už vyjde snad na stejno dát ten trubkovej nosič.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Jasný, ale já se nemůžu dopátrat, jak je ten origo kufr, který je určený na ten fundament o kterém se bavíme, jak je velký, kolik má litrů, portože já tam potřebuju vmáčknout dvě vyklápěcí helmy a zatím jsem nějaké vyzkoušel a podařilo se mi je nacpat do kufru, který měl 48 litrů od Kappy, ale ten zase nebude pasovat na ten origo basmek, tam by se musela dát meziplotna o to už je stejný, jak říkáš, jako by se tam dal trubkový nosiš a to nechci , tak musím pátrat dál, ale už ten úspěch, že to co jsem našel na obrázku je možné sehnat. Dík
brat teraz kupil 650gs 01 s origo platňou ale potrebuje ešte kufor, takže keby sa ho chcel niekto takehoto kufru zbaviť radi mu v tom pomožeme
Upravil tomukur dne 27.03.2011 09:36
potrebuješ servis? zavolaj mi, napíš, pošli holuba :-) diagnostika aut a moto bmw