Registrovaní uživatelé mají od včerejšího dne k dispozici dvě nové funkce a to zobrazení nových příspěvků od poslední návštěvy a zobrazení všech příspěvků setříděných podle data vložení. Funkce jsou na konci "Poslední diskuse ve fóru" úvodní stránky. ...
Rád bych se podělil o zkušenosti s hliníkovými kufry Sherpa. Mám je třetí sezónu (třetí kufry), nesundávám je, ujel jsem s nimi 40 tisíc km, z toho 4x endurové Rumunsko. První sada byla na BMW R1100GS, druhá na R1150GS Adventure, nyní mám na stejném motocyklu nový typ, tzv. rakvičky. ...
Od soboty 7.4.2007 jsem týden s Cyclim v Rumunsku, tak nebude fungovat schvalování článků, odkazů a obrázků. Také nepřibude žádná zpráva. Doufám, že web nebude v komentářích zaplaven spamem, pokud by toto nastalo, bude pročištěn po mém návratu.
A nezapomeňte na Bohušovu velikonoční jízdu z Miroslavi. ...
Již po tolikáté, že to ani sami nepočítáme nás 14.4.2007 čeká 1.jarní oficální setkání. I ten, kdo jinak již skoro nejezdí v tento den opráší svoje BMW a dorazí na místo startu. Z technických důvodů však letos trochu rozčeříme stojaté vody a zamícháme karty.