Tak a je to tady! Po několika zrenovovaných motorkách, sidecarech a závodních speciálech jsem konečně narazil na další level. Tím levelem je všemi opěvovaný slavný model R80G/S monolever z roku 1986. Dvouventila jsem sháněl již delší dobu, ale vidina koupě motorky za 4-5tis euro mě zrovna nebavila. Na E-Bayi se ale časem objevila motorka za dobrý peníz a hlavně totálně v dezolátním stavu, což já rád! Slovo dalo slovo a díky Vevisovi (veřejná pochvala) se motorku podařilo vydražit za opravdu pěknou cenu. Dvouventil byl navíc osazen třemi kufry BMW, velkou nádrží Heinrichtank ...
Termální jezero Ain Ouadet, nebo taky Ztracené jezero (Lost Lake), je asi tím nejzajímavějším místem, kam se dá v Saharské poušti na jihu Tunisu na motorce dojet. Nachází se desítky a desítky km v dunách ...
Konštruktérom v BMW sa podarilo vyrobiť bike snúbiaci mnoho vlastností. Ľahkosť pre športovú jazdu, pohodlie pre ďaleké cesty a celkovú univerzálnosť zaručujúcu, že si túto motorku môže každý ...
V nabídce Touratech CZ je nově zařazený stan pro motocyklové cestování Lone Rider MOTOTENT™ s odděleným prostor na spaní a "garáž" pro motocykl a prostorem na sušení věcí.
Tento stan najdete brzy v nově ...
Bundesverband der Motorradfahrer e.V. vás zvou na 57. ročník Elefantentreffen 2013, který se koná od 1.2.2012 - 3.2.2012. Nejstarší a největší zimní setkání motocyklistů se bude konat opět v Loh Solla, ...