Všetko to začalo na jeseň minulého roku kedy väčšine ľudí končí sezóna, bohužiaľ skončila aj mne. Vymeniť vzduchový filter, kvapaliny a inú háveď by problém nebol ale hnevalo (véľmi mierne povedané) ma neustále presakovanie oleja okolo hláv valcov. Bol to problém už od kúpy motorky, no po výlete do Albánska a následných horúčavách, v ktorých som BMW hnal Talianskom, to začalo byť neúnosné. Olej sa mi strácal pred očami a pridalo sa k tomu aj cvendžanie vo valcoch. No motorku ešte čakala cesta na Motoride Baja Romania. Nebudem to naťahovať, tlmiče dostali K.O., opäť mi prasklo spojkové lanko, ...
Motogart je nová firma, která vstoupila na trh 1.6.2012. Zabývá se prodejem nových i skladových motorek BMW ve spolupráci s RENOCARem. Dále nabízí servis záruční i pozáruční na BMW a na ostatní typy motocyklů pozáruční ...
Letošní letní sraz nebude v Machově, ale na bývalé radarové základně v Kozlanech u Náměště nad Oslavou od 20.7. do 22.7.2012. Program jako vždy: sejít se, popít, pokecat a společně si zajezdit. Vyjížďka nebude ...
Skutočne veľké cestovné enduro, ktoré sa na nič nehrá. Poctivý kus železa, ktorého úlohou nie je vyhrať cenu miss motorka, ale doviezť jazdca do cieľa, bez ohľadu na zvolenú trasu. GéeSkom už stihlo ...
DALFOS MOTOSHOP nabízí vše co k motocyklům patří. V nabídce jsou značky Modeka, MBW, Polednik, Lazer, Bell, LS2, Schuberth, Uvex, Givi, a další známé značky. Sortiment se neustále rozšiřuje o novinky a další značky. ...