Dovolujeme si Vás pozvat v pátek 23. 3. 2012 od 18:00 hodin do klubu Klamovka, kde proběhne premiéra dokumentu moto expedice z Jižní Ameriky - Putování po jižní polokouli. Na premiéře bude možné zakoupit DVD z cesty.
Lehce znaveni přijíždíme do Sosneadu, vesničky, kde se dá občerstvit pouze u zapadlé pumpy. Učiníme tak a na radu prodavačky se vydrápeme k nedalekému jezeru Laguna Blanca. Je tu jen opuštěné stavení a volně pobíhající přítulný vlčák. Chvíli zvažujeme, zda tu nepřespíme, ale nemáme potraviny a dřevo na oheň tu taky není. Jen trochu sil ještě zbývá a proto pojedeme ...
V 15:20 ke mně přijel Pepa. Než jsme vyjeli, upozornil mě, že za ním nemám jezdit moc blízko, protože mu tam něco skřípe a může z něj něco odpadávat. Před ním, ať taky nejezdím, protože mu to moc ...
Minulý týden na výstavě motocyklů ve Švýcarsku byla představena speciální limitovaná edice BMW R 1200 GS "Tom Lüthi".
Nejznámější švýcarský motocyklový závodník Thomas Lüthi se ...
Vzhledem k několika vášnivým diskusím ohledně vedení reklamní činnosti BMWGS.CZ oznamuji, že s Břeťou Havlem (Prezim) jsem se dohodl na ukončení spolupráce k 16.3.2012. Zájemci o inzerci a stávající inzerenti ...
Zabýváme se prodejem motocyklů BMW a Triumph, jsme autorizovaným dealerem čtyřkolek ARTIC CAT ACCESS, TGB. V roce 2005 jsme se stali oficiálním dovozcem firmy WUNDERLICH. Momentálně jsme schopni nabídnout zákazníkům ...