Spoznať ľudí v iných krajinách, ich kultúru , spôsob života a hlavne krajiny samotné , to bol hlavný dôvod prečo som sa rozhodol pre jazdenie na Hrošíkovi. Čítanie rôznych cestopisov ma v tomto rozhodnutí utvrdzovalo. Už minulý rok som mal v pláne dlhšiu cestu, to ale nevyšlo hlavne pre pracovné povinnosti. Dosť ma to zlostilo, preto som už v značnom predstihu začal rozmýšľať kam pôjdem tento rok. Po večeroch strávených pri internete sa výber postupne zužoval až nakoniec padlo rozhodnutie, bude to Albánsko. Je to asi posledná „ divočina „ v Európe , zem plná protikladov, bunkrov, mercedesov, ale ...
Teď už nebude problém najít dobrovolníka na dovoz piva po dlouhém dni v sedle! Náš pivní nosič dělá z této činnosti zábavu - převoz basy piva již nebude nepříjemná a riskantní operace, kdy bylo potřeba vyvažovat motorku ...
Ako sme avizovali na Romania Baja, na jar 2012 chystáme už 3. ročník zápolenia na záhoráckom piesku pre ťažké endurá. Najpodstatnejšou zmenou bude pretek na 3 lokalitách v priebehu 2 dní. Vždy je čo vylepšovať, ...
Priaznivci dobrodružstva a nespútanosti! Advriders.sk je určená cestovateľom po vzdialených končinách, motorkárom vyhľadávajúcim nevšedné zážitky mimo asfaltu a civilizácie, športovcom či fanúšikom diaľkových Rally a Baja. ...
Jste fanoušci modro-bílé barvy a vlastně ani nevíte jak vypadá oranžová barva. Tak přesně pro Vás jsou tady originální BMW doplňky a BMW oblečení nejen pro volný čas z edice BMW Motorrad Motorsport. Bundy, fleecové ...