Na internetu se objevili první fotografie chystaného BMW GS, které byly pořízeny na Gran Canaria. Co je jisté, tak by mělo budoucí BMW GS mít vodou chlazený motor typu boxer. Celý motocykl bude kompletně přepracovaný, zachovány určitě budou technologie podvozku, tedy jak paralever, tak i duolever. Jak to vše ve finále dopadne, na to si ještě chvíli budeme muset počkat.
Několik let vymýšlí a vyrábí Petr Kolomý majitel značky K -GEAR to nejlepší pro cestovatele, kvalitní zavazadla a doplňky. Minulý rok jsme začali s jejich prodejem a dostáváme od našich zákazníků ...
Cenu získají ti z vás, kteří správně odpoví na tři jednoduché otázky a pak budou mít štěstí při losování. Výhry: 1. cena: roční předplatné magazínu MOTOROUTE + tričko, 2. cena: roční předplatné ...
Ztratil jsem se, ztratil. GPS jde použít maximálně jako kompas, ten nepotřebuje směr znám, ale vůbec netuším, jestli je tam nějaká cesta, po který bych já dokázal jet. Byl to den, kdy se fakt nevedlo, ...
Ztratil jsem se, ztratil. GPS jde použít maximálně jako kompas, ten nepotřebuje směr znám, ale vůbec netuším, jestli je tam nějaká cesta, po který bych já dokázal ...