Začínáme zase cestovat, tak tady je pár tipů, které se díky i některým z vás nasbírali.
Prosím o další vyzkoušené tipy na levné i drahé, na penziony, kempy i hotely, ideálně s cenou, co to stálo, při plánování cesty se to může někomu hodit. Budu seznam aktualizovat v prvním příspěvku. Než se podaří vytvořit nějaká interaktivní mapa. Více v diskusi UBYTOVÁNÍ ve SVĚTĚ (seznam na 1.str). ...
Jak jistě víte, BMW představilo faceliftované verze populárních paralelních twinů F650/F800GS, které se budou v novém roce prodávat pod názvy F700GS a F800GS. Touratech představil tyto nové stroje s celou ...
Zápisky z Kambodže
"...Obědvali jsme ve vesnici Sre Peang, kde byla navenek příjemná restaurace, ale majitelka zřejmě nedokázala pochopit, co po ní chceme, a tak nás zavedla do „kuchyně“ a my jí ukazovali, ...
Fascinujúci Smelý zajko v Afrike , Encyklopédie , Neskôr dobrodružné knihy , cestopisy a romány zo vzdialených zemí formovali moju dušu... Pubertálne zapaľovanie lýtok mi do života prinieslo túžbu po rýchlosti na ...
V době, kdy píšu tyto řádky mi pomalu čas odměřuje konec druhé sezóny v barvách f. Mitas. Ke spolupráci s továrnou na jsem se dostal trošičku jako slepý k houslím. Březen 2010 byla ta pomyslná startovní čára naší ...