Byl jsem osloven začínajícím moto-cestovatalem Jurajem, aby jsem sepsal nějaké věci, které já používám na cestách a tedy by jsem je doporučil. Je jasné, že každý má zcela jiné požadavky, kritéria pro výběr různých produktů atd... To je jasné. Proto zde uvádím pouze a jen svůj názor a uvádím mojí osobou vyzkoušené produkty. Samozřejmě je jasné, že jiné věci povezu na cestách po západě a jiné třeba na Kavkaz. Také záleží na peněžence a pojetí cestování, protože po Evropě se nechá bez problémů cestovat systém restaurace / hotel a potom tedy jen nalehko.
Pohodový moto výlet do Albánie. Cesta vede přes Itálii, kde sledujeme krásy Benátek netradičně z paluby trajektu. Ten nás doveze až do Řecka a z něj už vyrážíme na motorkách do Albánie. Tady nás čekají ...
Dovolujeme si Vás pozvat v pátek 23. 3. 2012 od 18:00 hodin do klubu Klamovka, kde proběhne premiéra dokumentu moto expedice z Jižní Ameriky - Putování po jižní polokouli. Na premiéře bude možné zakoupit DVD z ...
V 15:20 ke mně přijel Pepa. Než jsme vyjeli, upozornil mě, že za ním nemám jezdit moc blízko, protože mu tam něco skřípe a může z něj něco odpadávat. Před ním, ať taky nejezdím, protože mu to moc ...
Minulý týden na výstavě motocyklů ve Švýcarsku byla představena speciální limitovaná edice BMW R 1200 GS "Tom Lüthi".
Nejznámější švýcarský motocyklový závodník Thomas Lüthi se ...