Island 2011 - "...Když míjíme poslední auto, jeho řidič se tak nějak potutelně usmívá. Po pár vteřinách mi dochází proč. Cesta vedoucí po hřebeni se prudce zvedá nahoru a ve vyjetých kolejích jsou hluboké výmoly. Řadím za jedna a beru za plyn. Zadní kolo lítá ze strany na stranu, pevně se držím řidítek. Hlavně nezastavit! Konečně jsme nahoře, na malé plošině. Karel mi nadává: „Kam to jedeš?“ „Nevím, přes špinavé plexi a proti sluníčku jsem viděl jen kousek před sebe...“
Cesta vede ještě dál, až k úpatí Hekly. To už dáme. Mírně z kopce, proti nám jde skupinka turistů, kteří nám neochotně uhýbají, ...
Od 28. júna - 1. júla 2012 se v Ružomberku (SK) uskutoční III. Medzinárodný festival motorkárskych filmov. Už sa stalo tradíciou, že nechcem ostať stáť na jednom mieste a preto tretí ročník prinesie kopu zmien. ...
Dovolujeme si tímto pozvat všechny příznivce motocyklů BMW, bez rozdílu modelu, typu, obsahu i stáří na BMW MotoFest 2012, který se uskuteční od 7.6. do 10.6.2012. Letošní akce je pořádána společně Moto ...
Nadšence moto-cestování a stanování zve BMW MOTOCLUB CZ na 1. BMW MOTOCAMP 2012, který se uskuteční v termínu 16.-17.6.2012. V letošním prvním BMW MOTOCAMPu se podíváme na pomezí středních a jižních ...
Přátelé, kamarádi, milovníci velkých strojů. Tímto vás osobně zveme, na již třetí ročník podniku zvaného Oldřichovský mastodont maraton, který se uskuteční 2.6.2012. Jak již mnozí tuší, ...