BMW MOTOCLUB CZ vás zve na tradiční Jarní setkání ve středu, které se uskuteční v sobotu. Jarní setkání členů a příznivců BMW MOTOCLUBU CZ se uskuteční v geografickém středu České republiky, a to v sobotu 21.4.2012. Akce je určena pro všechny značky motocyklů.
Geografický střed (těžiště) České republiky leží v obci Číhošť u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku. Pomocí složitého matematického výpočtu to určili odborníci z Univerzity Karlovy a geodetického ústavu. Geometrický střed republiky je těžištěm plochy ohraničené státními hranicemi. ...
Je čas oklepat loňské bahno z vašich strojů, vymést pavouky z vejfuků a zrušit ptačí hnízdo ve vaší helmě! Tímto vás oficiálně zveme na tradiční zahájení sezóny s BMW Motorrad. Sejdeme se 14.4. 2012 v pražském Inveltu. Posnídáme, ...
Byl jsem osloven začínajícím moto-cestovatalem Jurajem, aby jsem sepsal nějaké věci, které já používám na cestách a tedy by jsem je doporučil. Je jasné, že každý má zcela jiné požadavky, kritéria pro výběr různých ...
Pohodový moto výlet do Albánie. Cesta vede přes Itálii, kde sledujeme krásy Benátek netradičně z paluby trajektu. Ten nás doveze až do Řecka a z něj už vyrážíme na motorkách do Albánie. Tady nás čekají ...
Dovolujeme si Vás pozvat v pátek 23. 3. 2012 od 18:00 hodin do klubu Klamovka, kde proběhne premiéra dokumentu moto expedice z Jižní Ameriky - Putování po jižní polokouli. Na premiéře bude možné zakoupit DVD z ...