Web bmwgs.cz má další rok za sebou a když se za ním ohlédnu, tak musím říct, že byl úspěšný. Snad o tom svědčí počet příspěvků v diskusích, který překročil 200 000 a počet registrovaných motorkářů, kterých je nyní 2945. Navíc jsem spokojený i s tím, že jsem snad za poslední rok nemusel smazat jediný nevhodný příspěvek nebo jinak zasahovat do diskuse.
Pokud se chcete podílet na obsahu webu nejen diskusemi, můžete zaslat na info@bmwgs.cz váš cestopis nebo nějaký návod či vylepšení. Rád ho pak na web přidám. Jestli si netroufáte na delší povídání, můžete se inspirovat např. fotoreporty z cest, které najdete v diskusích o cestování (např. GR2IR - 2008 - Iran). Ty nejzajímavější jsou pak zveřejněny i ve zprávách webu. Já se také pokusím vyřešit i několik restů, které jsem zde slíbil. Snad se mně brzy povede vše udělat.
Na závěr musím poděkovat všem, co pomáhají ostatním a podílejí se tak na výborné komunitě, které spojují motocykly BMW.
Miloš Pinkava
Statistika stránek
Počet registrovaných členů: 2945 (nárůst 635)
Počet příspěvků v diskuzi: 205291 (nárůst 62114)
Články
Počet: 204
Nejčtenější:
BMW představuje nové R 1200 GS Adventure - přečteno 8500x
Stručné představení BMW F 650 GS/ Dakar - přečteno 7788x
Oblečení Rallye 2 Pro - přečteno 7697x
Zprávy
Počet: 620
Počet komentářů: 1609
Počítadlo návštěv podle Gogole Analytics od 2.2.2011 do 1.2.2012
Návštěvy: 915 214
z České republiky: 742 694
ze Slovenska: 48 578
Zobrazení stránek: 8 671 315
Obrázky v galerii BMW
Počet: 1 088 fotografií
Nejprohlíženější obrázek:
Pridavam podekovani i gratulace. Jj, tenhle web fakt dokaze vytvaret skutecny, hmatatelny kamarady, jinde jsem nikdy nebyl, tak nemuzu moc srovnavat, ale myslim, ze to neni uplne bezny. Nasel jsem tu spoustu bezvadnejch lidi. Diky, Milosi!