Většině motorářů nestačí jenom jezdit po městě. Za chvíli je ovládne nutkání jezdit pořád rychleji a na vzdálenější místa a podlehnou lákadlu otevřené cesty. Ježdění na motorkách není jenom o tom, že tam prostě napálíš nejvyšší rychlost. Je to taky o tom, že si dáváš načas, pomalu polykáš kilometry, křižuješ silnice, necháváš se unést kamkoliv tě cesta zavede, neděláš si starosti s tím, kam máš dojet a užíváš si jízdu.
Tento příběh jistě znáte z televizního pořadu, který byl u nás vysílaný pod názvem Na mašině kolem světa. Kniha přináší hlubší a otevřenější pohled na často strastiplnou cestu na dvou kolech, byť s podpůrným týmem v zádech.
Knihu můžete zakoupit např. v www.bodyartshop.cz. Připravovná kniha vyjde 19.11.2012.
knihu mám doma v originále a oproti seriálu (aj rozšírenej verzii - mám tiež originál 3dvd) je tam o dosť viac informácií, podrobnejšia trasa a viac o príprave na cestu.
Filmy jsem viděl, teď čtu i knihu a paráda. Můžu jen doporučit. Mám rád všechny knihy a filmy o cestování na moto, ať je to brezovar, Mad not bad, nebo long way.. Každá má něco do sebe, každá je jiná ale všechny maji něco společné. Tu vůni dálek...
Přidat komentář
Aby jste mohli přidávat komentáře, musíte být přihlášený.